az hogy 305 ig kb lemegyünk sztem elég esélyes... ha csinál ott egy szép dupla aljat, a 200 as mozgón, az sztem gyönyörű forduló lehetne... de ha alá megy... halál :D
Vannak itt olyan arcok, akik még 190-nél is azt fogják tolni, hogy hú de jó, megint megnyertünk valami 1000 milliárdos tendert, meg hogy milyen jó LESZ. MAJD, MAJD, MAJD... Dehát... "A vaknak hiába mondod, hogy virrad."
Az RTL klub híradó műsorába is már az Opusz részvényről beszélnek ott pedig tőzsdéről nem szoktak infót mondani. Elég nagy a figyelem most már a részvényen
Felbeszelo voltam mert biztam a hetvegi eredmenyekben-csalodas volt...azota latjuk mi van...ez nem orultseg es nem is felbeszeles Hanem realis meglatas
Szóval én azt mondtam, hogy örülnie kellene. Elolvasol egy hozzászólást és megmondod a tutit. Múlt héten felbeszélő volt és nem tudom, hogy szomorú volt e, vagy örült.
nem vagyok túl aktív és elfelejtettem a jelszavamat, újat kértem, valszeg rendszerhiba, kérlek ne keress mögötte összeesküvést Egyébként kb februárban egy nagy zuhi előtt dobtam a pakkomat 590-nél, pedig korábban 1.500-nél terveztem, de valamiért elfogyott a bizalmam és mostanáig tőzsde közelébe se mentem, mondjuk erre a vérengzésre nem számítottam. Egy biztos a kapitalizmust az önérdek működteti, ne legyenek kétségeink mindenki, így ők is csak a saját érdekeiket nézik, Lölö és Jászai sem Robin Hood, de sajnos ez a normális.
Ne haragudj ezzel nem ertek egyet. 1a tozsden mindenki sajat felelosegere vesz reszt.ez nem lehet kampanytema meg kit erdekel 3000 4000kisreszvenyes..Tegnapi cikkekben is csak Loriincz lett megemlitve hogy bukott.Mi szoba se keultunk.Vagyis a karorvendes felsofokon.. a baloldali media altal.Ha bedölne 2022ben az opus.Megint csak Meszaroson rohognenek mi el leszunk felejtve
NEW OPUS GLOBAL