Szatmári szilvát tolok mert ez már nekem is erős. Mindig jönnek a trollok a kő alól Gyuri meg avatart cserélget ahelyett hogy kibaszna őket mint macskát szarni :))
Szerintem ha buknak onnantól azonnal mindenki abbahagyja a nyaralást a belföldi hotelekben. Senki nem vesz izocukrot és fél Európa leszokik a kandallórol is. Áram helyett gyertyaval világítanak majd így Mátra és a titasz is csődbe megy. Folytathatnam de beléd ennyi karakter is kár volt :)
Pár százezres rv állománnyal ezt a játékot siman jatszhatjak, ha a fotulaj nem szol bele, vagy kimondottan a kedvére van. Ezt csakis azert tehetik meg, mivel nincs kereslet opusra, meg 320 hufon sem. Tehat a piac igy értékeli.
Lassan csinálj új klont bukcsika mert ez is le lett amortizalva. Nem azt mondtam hogy oda várom te 1440es hanem azt hogy amiben érték van és áron alul adják azt jobban veszik az alapok. Sajnálom hogy nem tudod követni a fórumbeszelgetesek logikáját és emiatt rossz következtetéseket vonsz le.
Értem. Csak egy kérdés akkor: Az a kretén aki most veszi, vagy az aki most eladja. Nem kicsik adják, ott már nincs ennyi, vagy úgy vannak mint mi. Nem adják. És nem is a nagy tulajok.
Így van Végignéztem 300-800 karikát, és hiába a beszállom rendben van, de a csúcs óta bukó + még vettem végig az esést jó kisiskolásként :-) Most pont ugyan így vagyok- tökmindegy. Dehogy fogom én idegesíteni magam... Múlt héten vettem még, f@szán büszke voltam magamra.. Én azt hittem hogy 611 alá nincs, meg aztán 500, és a 400 stoppok, most 300 karcolása megy.. 100% biztos vagyok benne hogy fel fog menni.. Egyszer mint a főnix madár...
NEW OPUS GLOBAL