Szerintem Maximova a hunyó (másik topik) mert felpakolja az a hüle TA elemzését amelyen lefelé megy az árfolyam a brokik meg gondolkodás nélkül követik! Szerintem verjük meg :):):)
Appennin 1173-ról esett 430-ra egy kimagaslóan jó ingatlanos időszakban. Ott nem Vitya, hanem a vejkó talicskázta ki a pénzt (esetleg ketten együtt). Szerintem nem rájuk kellene irigykedni... R: 326,8
Hát arra én is kíváncsi lennék. "Szerencsémre" 2018 elején vettem részvényt- előtte 2 hónapig nézegettem -tanulmányoztam. Hát sikerült kiválasztanom ezt a szuper részvényt jó magas áron :) Közben szépen hígítgatva majdnem minden belement amit a tőzsdére szántam ( nem koszt pénz) hosszú távban gondolkodva és nem sokszorozós igénnyel. Sorban jöttek a jó hírek- még mindig hiszem, hogy megy a fejlődés és épülés ( és hígítottam-hígítottam :) mert a tőzsdéhez nem értek, de ahogy látom ez még hosszú út lesz. No mindegy is- legalább nem kell foglalkoznom vele- csak a fórumot olvasgatom kissé rezignáltan- néha jókat nevetve.
NEW OPUS GLOBAL