600 fölött is vártad már a messiást, mindig fel, fel, fel.. közben a bukód csak nő. Nem kellemetlen ezt nyomnod? (Buxer, Kopejka, TA mecénás, Extrahozam, Kínai... stb nickekkel) És még mindig limitekről meg 1440, rajta van a chartról p*f*z*l. Nekem kellemetlen... a zizi szerintem tudod ki kettőnk közül ezek alapján ;)
Csoki pénteken beszélt. Fent van a blogján mit mondtak. Naponta lehetne valakivel beszélni mert már sztem nagyon sokan a teljes idegösszeomlás szélén vannak.
Gyuri! vagy valaki, aki már beszélt itt az Opusból valakivel. Nem tudunk elérni egy kapcsolattartót, és érdeklődni, hogy ez most mi? Kezd nagyon kínos lenni. Mondjanak valami megnyugtatót.
Szerintem nem erről van itt szó. Nem értem hogy adhatja, mikor a nagytulajok részvényszáma már jó ideje nem változik. Régről kevés embernek van olyan mennyiségű részvénye amivel folyamatosan boríthatna. Lehet van egy-két részvényes akiknek 100 forint alattról van néhány millió és egymást között kereskednek és nyomják le folyamatosan. Egyszerűen nem tudok mást elképzelni. Csőd meg eladás nem lesz. Ennek semmi értelme nem lenne.
Köszönöm ha lecseréled, mert így olyan, mint aki folyamatosan minket nevét ki. Bár akkor is igazad lenne, mert mi barbárok nem tudom, hogy miért tartjuk még mindig, veszteséges félév, értékcsökkenési leírások, lehet, hogy a ME miatt negatív lesz a következő gyj is? Lehet, hogy előre màr ezt árazzák be? Ne tudok már mire gondolni, ilyen szar év mint ez, csak a phylaxiás, KEG volt régen.
Ezt a cég, mészárosék borítják. A nagyok akik magasabban vettek bele ,azok nem hiszem, hogy adták. Ezeknek kell a pénz. Szerintem ezt a céget eladják, vagy becsődől.
Csőd ? Akkor szépen megyünk le, a Főrészvényesi pakk leértéktelenedik, Viktor pedig bukik, ez garantált. Ami a profil fotómat lecserélem ígérem. A fotóm nevet, és megértem, hogy egyeseknek talán maga a fotó bántó, sértő. Ígérem ma estig kitalálom mi legyen helyette ( Mert fogalmam sincsen mi legyen helyette ) holnapra újnak kell lennie, ha mégsem, akkor nincsen még ötletem. Az, hogy viccgyurinak neveznek az nekem új, de mivel nem ítt sért, ezért nem foglalkozom vele. Én továbbra is kitartok. Én az árfolyamot sem le, sem felbeszélni nem tudom. De véleményemet fenntartom a tévedés jogával. Betgyuri Kispest
NEW OPUS GLOBAL