Szeretnél lejjebb venni még? Most, hogy a héten 421 volt az alja, és pár nap alatt a 437,5-ös csúcson van? Ez nem letörés, hanem megálló...és még van több, mint 2 hónap SRV, aztán jön a féléves eredmény...
Ja persze Senki se làt a jövlbe de én is pozitivan àllok az Opushot A Mollal nem vagyok kibékülve, osztalék jo de azon kivül semmi. Egy Debreceni öakàsbol vettem vagy 19 magyar részvényt Plussz 50% Nem rossz nemde ?
Át fogja, nyugi, most más a helyzet, mint tavaly volt. Zárás előtt még számítok egy nagyobb vételi meghúzásra, mint tegnap is volt. Mondjuk az 1 éven belüli 820 Ft-ot nem tartom reálisnak, mint ahogy a kolléga előrejelezte. Legyen stabil 500+ ez évben, azzal már szerintem sokan kiegyeznénk...
Szia 22100 darabom van 221 forintért Nem akarok sokat okoskodni de rövid tàvon 520 a célàr ( MKH Bank tol valaki adott célàrat nem olyan régen ( az is Mézsàros tuljdon mondjuk Mosr volt itt vendég nàlunk a K és H bank volt igazgatoòja ( jòban van Csànyival Azt mpndta 820 ra felviszik egy éven belül az Opust..mindenki. azt csinàl amit akar, én kivàrom OTP adjam most el szerinte wl is adtam valamennyit Vettem Appenint ,jo vétel volt Nem.meszek élek Freiburgtol ,itt talàlkoztam ezzel a magyar bank vezérrel Én vàrok 820 ig Osztalékot màr kaptam majdnem 200 000 forintot Szép napot nektek
Én leszálltam erről a vonatról, 10 hónap gyótrelem után. Kivártam, hozott is valamennyit, osztika is volt, békével elköszöntünk egymástól. Számomra van jobb papír, jobb story sok nyerőt a részvevőknek!
Tavaly augusztusban nagyjából itt borították rá a piacra. Akkor is mindenféle szuper várakozások voltak! Én csak óvatosságra intenék mindenkit! Lehet, hogy megint kell a lóvé a neres lovagoknak, mert nem ad az unijó! 😉
NEW OPUS GLOBAL