Toka Úr várható volt, hogy most fog esni, mivel szar sincs osztalék , meg OTPbe Mteleb lehetett/lehet keresni; illetve osztalékért is lehet sok helyre menni. viszont az helytálló hogy ezen a szinten már érdemes venni is..Aztán ha fentebb ecsetelt réészvények lecsengenek akkor lehet itt is pénzt keresni..Emlékezzünk vissza milyen hosszú ideig volt ezen a szinten...
Hm...en aukcion kidobtam 2/3ot majd 400 korul a tobbit...most már ujra vettem.Lehet azért esik mert Kenyeres Ur es Buxmester nem veszi.🙂....vagy adják🙃...jo ez vicc volt, bocsi...idegrendszer kell hozzá, pont akkor esik amikor azt gondolná az ember hogy most fog menni nagyot...én most ahogy megy le esetleg... ugy veszem....Most csak a presszobol figyelek....uj csapos van...nem tudta hogy nekem saját poharam van😇
Ebben az esetben javasolnám, hogy hasonlítsd össze a nagyobb papírok árfolyamának mozgását a kisebb papírok árfolyamának mozgásával. Pl. ott van ma az ŐRMESTER: három tranzakció, 443 ezres forgalom, -6,54%. (ŐRMESTER-nél a bevezetett részvények száma 2,6 millió darab, míg az OPUS-nál 701 millió darab.)
NEW OPUS GLOBAL