Tudom, hogy igazam van ;) súlyos keresztként cipelem eme terhet, hogy döntő többségében igazam van... de ezt annak köszönhetem, hogy csak olyan dologban, témában nyilvánulok meg, amelyben mélyreható, alapos és tényeken alapuló tudással bírok
Elárulok valamit, hova tovább, rávilágítok valami nagyon fontos tényre. Amit bemásoltál, ott a végén a lényeg.... "jelentette ki Deutsch Tamás"... Amikor azt látod, olvasod, hallod, hogy "mondta", "jelentette ki", "közölte", "válaszolta", stb az NEM HÍR, hanem VÉLEMÉNY.... A HÍR SZENT, a vélemény szabad... ez az újságírás egyik alapköve.... DE! NEM szabad összekeverni a kettőt. Tehát tisztázzuk: amit megosztottál, az nem hír, hanem vélemény (méghozzá politikai vélemény, mely nem fukarkodik a csúsztatásoktól, horribile dictu, valótlan állításoktól)
Nem az emberekről beszélek!A megválasztott képviselőkről Brüsszelben.Természetes,hogy más véleménye lehet mindenkinek sőt nagyon egészséges dolog.DE,HOGY KÜLFÖLDÖN AZ ORSZÁG ELLEN ÁSKÁLÓDNI EZ FELFOGHATATLAN!Jobb helyeken ilyenért főbelövés jár.Cseh Katalin, Donáth Anna és Ujhelyi István minden létező alkalommal páros lábbal, vaspapucsos módon vesén rúgja a magyarokat.Mind a hárman megszavazták, hogy Magyarországgal szemben induljon
olyan eljárás, aminek a végén elvehetik hazánk szavazati jogát,
mindannyian tiltakoztak a Magyarországnak járó uniós források
megnyitása, így nemet mondtak a pedagógusoknak járó béremelésre (...)
lendületes hazaáruló hullámban, gerjedelemben vannak, el kell őket
zavarni június 9-én!– jelentette ki Deutsch Tamás.
Elképesztő, h fideszszócsövek még mindig azt szajkózzák, h "ha a Feriék lettek volna". Tipikus szélsőjobbos félelemkeltésre alapuló kommunikáció. AZ elmúlt 14 év szarcunamija, az nem gond. Csak az van, h "ha a Feriék". Opus-hoz kapcsolódó infókat várunk ide, nem az alternatív valóságban élő fideszszócsövek fröcsögéseit.
Ez hülyeség, Budapest az kicsit más igaz, de az egy világváros. Vidéken csak az olyan vendégmunkások vannak aki bármikor hazab***hatók ha lejár a szerződésük.
Azért mondják, hogy a szoci időben is ez volt, nehogy a választók elfelejtsék. Kapitalizmusban mindenki éhes ez van. Jelenleg nincs jobb rendszer. Lényeg, hogy stabil kormány legyen, döntés képes nehéz időkben pl migráns hordák. Ennek a kormánynak köszönhetően nincsenek 100 ezres menekült táborok Magyarországon. Ha Feriék lettek volna hatalmon...
NEW OPUS GLOBAL