2 het kitiltas utan ujra itt. Ujra visszaszalltam. Amikor 420rol leesett es a hasznom folyamatosan egett el, vegul a 4/5od reszenel nem birtam idegekkel es 1/5nel kiszalltam. Aztan rapihentem, egy heten belul ujra bevasaroltam. Most ki fogok tartani, sok hozzaszollas jo-rossz-vegyes velemeny olvasasa utan + diagrammok + kereskedes iranyai + sok mas forras utan ugy itelem meg; emelkedni fog. Idot meg kell adni. Sok az apro jel ami miatt igy latom, Lolo latvanyos media tamadasai amit meg nem tudok hova tenni, ez aggaszt egy kicsit. Remelem a ceg oktobertol tenyleg venni fogja magat, szerintem ott lesz egy eros fordulopont, addig hasonlo hullamokra kell szamitani mint eddig, utana mar prosperalobbak lehetnek. Nem mindegy, hogy 280-340 v. 360-480 kozott dobal majd a tenger... Koszi mindenkinek a sok epito es szakmai hozzaszolast. Kitartast mindenkinek!
320,323,328,330,334,338,340!Ha indul az Opusz expressz,én nem kell fussak utána,megvan a helyem!Ha meg visszafelé indul,akkor veszem tovább lefelé is!ráérek!Lóvém is van!Netem is!minden adott!
Igen mikor már robog az Opusz expressz,nem akkor kell észbe kapni!meg felszállni se!25ft-onként ment fel a helyjegy naponta mikor robogtunk!az első meg a második úton is!
Nem is lenne baj ha itt konszolidálna a jelentésig mert az rsi is kicsit magas még hetesen és havi szinten is. 2 és fél hét, addig fél lábon is kibírjuk, hogy aztán legyen egy bika októberünk.
Lehet itt 310-320 közt is spájzolni,akinek van zséje!nagyon nem lő mellé vele az ember!ne fossatok,nem lesz beverve innen!bátorok legyetek!úgy lehet kaszálni!
Köszi. Lesz ez még sokkal jobb. Biztos! A forgalom is meg volt úgy ahogy. Jobb mint 2 hónappal ezelőtt. Bármi jó is kisülhet még ebből. Csak a forgalom maradjon meg.
NEW OPUS GLOBAL