Ilyen az amikor a hit és a fundamentumok találkoznak. Az ilyen cégek ezt adják a részvényeseknek. Nyilván ettől sokkal többet ér de és nincs de. Kaszinó erre nincs jobb kifejezés.
Ugye tudod, hogy ennél a papírnál semmit nem jelentenek a chartok. Lehet nézegetni, de megmondanád, hogy melyik chart jelezte előre a 100-424-et? Ugyanígy nem fogja jelezni a 424-100-at sem, illetve nem lehet biztonsággal figyelembe venni. Szépen lassan pár százalékonként fog lecsordogálni. Nem lesz nagy szakadás, sokan kiférnek majd az ajtón, ha akarnak.Egyébként itt senki nem írogat hülyeséget, csak véleményét mondja el. Ha ezek alapján hoz valaki befektetői döntést, minden felelősség az övé. Nem kellene egymást lehülyézni, meg mit tudom én milyen ocsmányságokat egymásra kiabálni, ha nem egyezik mégegyszer mondom a "vélemény"-ünk.
Van itt olyan sok bennfentes, némelyik több reg-el is, de egyik sem tud, tudott semmit, csak a maga malmára hajtotta eddig a vizet, sok a rosszindulatú kárörvendő emberke itt.
Nyissatok meg egy csártot és nézzetek meg hogy emelkedő aljak és emelkedő tetők vannak mindhárom nagy idősikon, napi, hetes, havin is, ennyi elég hozzá, meg kell nézni és utána kell írkálni be a hülyeségeket.
Valaha 2015.12.03 3 FT 2018.04.10 810 ft ! Az öreg ember sétál a kutyájával a kutya előre szalad , majd vissza de eközben az öreg ember is előrébb halad ! A forgalomhoz csak annyit , hogy nézzük a mai kereskedést RICHTER 519 m , MOL 376 m ,MTELEKOM 123 m OPUS 1066 m ezek tény adatok .... Reményeim szerint emelkedés folytatódik tovább !
Biztos vagyok benne, hogy az informácioid nem érnek semmit. Te hiszel amiben hiszel, és ez rendben van. Szerintem a brokik nem tudnak semmit, ugyanúgy ahogy a valaknek van valakije valahol, aki hallott valamit. Nekem sok forog a kockán, de remélem, eredményes leszek.
Figyelj. Vegyed a papírt. Reménykedj hogy lesz 600 forint is. Én meg tudom hogy nem lesz. Mert nekem információim is vannak. Ennyit erről. Hogy honnan? Innen onnan. Ti meg spekuláltok.
NEW OPUS GLOBAL