Hát picit rózsaszín felé láttam még 600 alatt és vettem, aztán 500 alatt is és vettem, aztán 400 felett és vettem, 385-nél még vettem anno, de jó ideje már nem veszem. Eladni a mennyiséget ami van nehézkes. Bár lassan adóoptimalizálásként fogyogat. Ráadásul boldog konzum részvényesként kaptam egy pár újabb opus részvényt. No ezen meglévő gondolatok mentén nem fektetek már ebbe a papírba, a gond az hogy már fektettem.
A rózsaszín szemüveg teljesen elveszett az itteni elmúlt 2 év alatt. A régi ígéretekről ne beszéljünk mindenki tudja mit mondtak azt mit csináltak. Mindig volt valami ami tartotta az emberben reményt, a végén a fúzió, hogy megindul, majd ez a gyj jó lesz stb.
Remény mindig volt, árfolyam meg egyre lejjebb.
Most ott tartunk, hogy pl. ebben a gyj-ben nagyjából leírták, hogy a cég növekedése miatt várják azt, hogy a külföldi cégek venni fogják a részvényt (a különböző indexekben lévő kötelező tartandó mennyiség miatt) egyéb külföldi vevőről szerintem le is mondhatunk.
Emellett szerintem a tájékoztatás és kommunikáció továbbra is gyenge, több számunkra ismeretlen tétel van a gyj.-ben amiről nem kommunikálnak.
Ennek következtében egyre inkább sötéten látja a jövőt az aki fentebb vett bele. Ha valaki most vesz az más.
Innen talán már nem lehet akkorát bukni bár ki tudja?
NEW OPUS GLOBAL