Én nem látok túlvállalást csak patika mérlegen megtervezett lépéseket és idotavokat. 100%kontroll van a rven, és a célok között szerepel az is ami most történik. Vannak ötleteim de nem akarom megosztani őket feltétlenül mert a trollok úgyis ugranak rá, meg pompi idézgetne a topikjaban ha mégsem pont úgy történne ahogy gondolom időben. (ugye a tévedés joga másnak nem jár csak neki) ;)
Jó reggelt mindenkinek! Én úgy látom hogy egy kicsit túl vállaltuk magunkat. Össze-vissza vásároltuk magunkat. Mindegy volt hogy nyereséges volt-e a cég. Közben 700 milla részvény. Talán ha a cégek tisztulnának és a veszteséges cégeket eladnánk, vagy helyesen kezelnénk egy jó új vezetéssel..... Minden máskép lenne.szvsz.
Törölt felhasználó2019. 10. 09. 08:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
Csak vicceskedtem (be is fejezem), de szerintem több kisrészvényes van és pár száz szavazat billegés esetén sokat számít. Részemről vicc, téma lezárva.
Jó reggelt! Valaki magyarázza meg Nekem mi ez az árfolyam!!!! Esik esik.. De meddig még? Folyamatosan jó hírek, növekedés de az árfolyam esik, Mindenki bukoban.. Mi ez?? Ilyet még nem láttam és kurvára nem értem. 1 eurós részvény a cél vagy mi
Ha péntekig nem lökig fel 400 fölé, akkor írunk Greta Thunbergnek, hogy egy szennyező diesel yacht volt abban a győri botrányban :) (na jó vicceskedést befejeztem)
Úgy tűnik pomperj elmélet igaz, mindenki bukóban ül. Ez viszont azt is jelenti, hogy 400 felett már nem lesz az árfolyam. Ki lettek tömve a népek.
Törölt felhasználó2019. 10. 09. 07:52
Péntekig lökjék fel 400 fölé az árfolyamot (egyenlőre) és akkor két billegő városban megkérünk minden opus kisrészvényest, hogy rájuk szavazzon. (Győr, Miskolc?)
Miért mit mondjon? A csupa nagy jóra esik állandóan ez a nagy fúziós csoda. Embertelen már amit művelnek. Bizalmat akarnak a választásra? Tőlem megkapják utoljára. De a főváros kemény dió lesz!
NEW OPUS GLOBAL