Fájó szívvel, de lépek.. Péntekig szerintem adott az irány. Hogy ott majd veszek e belőle, nem tudom.. Ez már tényleg rulett kategória. Én még tartom, és hiszek...
Hát asszem semmilyen különösebb hír nem volt. csupán speka, napi több millió darabszámot betéve vételre felső limitre, persze senki nem adta ,mindenki várta az ezret. Aztán kétmillió darab felső limites vétel fél perc alatt átfordult eladásba. Na volt a pánik meg szűk ajtó 😄 Limitekkel zuhant 500 valameddig!!!
Törölt felhasználó2019. 10. 09. 10:37
"...A "megfőtt béka" szindróma egy egészen különös biológiai jelenség leírására szolgál: ha egy békát egy tál meleg vízbe helyeznek, azonnal kiugrik abból. Elviselhetetlenül kellemetlennek találja a meleget, és reflexszerűen változtatni akar helyzetén. Ha azonban ugyanazt a békát egy tál hideg vízbe rakják, majd a vizet lassan, fokozatosan melegítik, akkor a béka szinte megfőzhető. Az ok: egyszerűen nem érzékeli a víz hőmérsékletének fokozatos változását. Az eredetileg kellemesen hűvös, majd lassan egyre melegebbé, végül forróvá váló vízben mozdulatlanul heverő béka helyzetét szinte valamennyien - egyének és szervezetek egyaránt - átélhetik.
Tudatunk átsiklik környezetünk apró, és kezdetben alig érzékelhető figyelmeztető jelzései felett. Nem érzékeljük egy barátság meglazulását, egy szerelmi kapcsolat elhidegülését. Elkerüli figyelmünket házasságunk a mindennapok unalmába való beleszürkülése, átsiklunk gyermekeinkkel, vagy szüleinkkel való találkozások ritkulásán, hozzászokunk munkánk növekvő monotonitásához, és nem érezzünk gondnak üzleti partnerünkkel való konfliktusaink növekedését.
A vállalatok éppen így, nem érzékelik környezetük mind több elemének minőségi változását. Nem fogják fel vészjelként az elpártoló vevőket, a kilépő munkatársakat, a megerősödő versenytársakat, a romló nyereségességet, vagy éppen az egész iparágat súlytó "földcsuszamlás-szerű" technológiai változást. ... "
.......................................................................................................................... És most mindenki azt Gondolhat a pontok helyére amit akar nem akarom leírni mert az egész fórumból kitiltanának vagy lehet hogy jönnének is értem dehát mi akartuk hogy ez a cég ennyire szuper nagy legyen ebben reménykedtünk undorító
NEW OPUS GLOBAL