A legtöbben azért ugráltak bele az opusba, mert részesedni akartak a gazemberek jólétéből, az összelopott vagyonból. Lölö nem a részvényeken gazdagszik, hanem a bevételt kitalicskázzák a hátsó ajtón. Senki ne gondolja, hogy a véres verítékkel összekapart vagyonon osztozkodni fog.
Azt látom, hogy a kreatóriumban mosolygósabb emberek vannak mint itt, de tényleg nem érdemes felemészteni magatok nap mint nap. Aki úgy döntött marad (annak kitartást), szerintem még éveket várhat a kiszállásra. Nem hiszem, hogy segít rajt de: HAJRÁ TE HÍGFOS!
Szerintem nem nagyon érdekli Lölőt az Opus árfolyama. Meg úgy az egész. Eleve amikor 1,5 éve azt mondta, hogy 350 körül kellene lennie, már akkor érdekesnek találtam, hogy annó 611-en hozta be (állítólag) a cégeit, nem fáj neki hogy elharmamdolta őket? (akkor 200 körül volt az árfolyam). Tök mindegy a háttérsztori, de kivonta belőle a családját. Az asszonyt, és a lányát is.
Ezek a vezetőcserék - ráadásul egyre jelentéktelenebb személyre - is nagyon negatív üzenetek. Még régebben azt gondoltuk, hogy 30% körüli a közkéz. Most kiderült, jó ha 15%. De még abból ki tudja mennyi a pártkatona. Szóval szerintem direkt tolják lefelé addig, amíg mindenki be nem adja a derekát. Aztán amikor már csak minimális közkéz (nem ellenörzött tulajdonos) marad, hugyészaré' 40(?) Ft-on valaki megveszi az egészet. Itt fog kiszálni Lölő is. Ez a részvény pontosan erre lett kitalálva, mi meg megszoptuk.
Ezt ma mar olvastam de ha jol emlekszek korabban mar itt emlitettem a forumon hogy a Gigabank lehet a mi intezmenyi befektetonk. Persze csak szvsz, csak mivel intezmenyi befekteto nincsen OPUS ba jelentos mennyiseggel es a gigabank is az o erdekeltseguk valamint allami is nem is kicsit, igy mindenki tudna reszesedni a profitbol Nem ertek hozza ez csak egy felteves. De ha ihy van akkor ezt mar valaki sok sok eve kitalalta csak ido amig lezongoraznak mindent
NEW OPUS GLOBAL