Ha lesz osztalék az biztos, hogy ki fog lőni , hiszen az elmúlt hónapok pár perces kilövésében akadálymentesen ment el 145 vagy 162 ig is! Szerintem a közkéz már minimális, így amikor a nagyon gondolják oda teszik ahova akarják! Nekem vannak “ titkolt a nádasból való top- jaim” de sajnos pár 10ezer db bal mivel máshol csúnyán beragadva. Jó nagy kalappal akik még ülnek benne türelmesen!
Nem is értem.... Egy alig 30 milkos piacra hogy lehet zárora rádobni 600 milkót????? Mit csinált este ötig??? Gondolkodott?? A szeme legyen ugró bajnok...
Nyilván tudott volt az átsúlyozás, az is, hogy mennyi papír kerül a piacra, gondolom ilyenkor azért figyelnek arra, hogy ne borítsa meg az árfolyamot a dolog, ezért is záróban kötik, nem piacin, hogy jól bezúzzák az árfolyamot, szerintem ilyenkor már a vevő is meg szokott lenni, különben 1000 db-ot nem tudnának eladni a záróban Valaki kérdezte, mi lesz a maradékkal, ami bent maradt, vagy beteszik másnap is, vagy esetleg OTC-n felajánlják, ha valakinek kell (kinek kéne???)
Vagy inkább "hozzáértő kereskedésnek"...? Mert a CECE nagy eladói nyomását ellensúlyozandó beállt venni, ami nélkül ki tudja hol állt volna meg. Nem lesz ettől még a kisbüfik megmentője az illető, de tudta a mai átsúlyozást és számított az eladói nyomásra is. Az is egy szempont lehet, hogy neki megérte ekkora tételt venni ennyiért!
NEW OPUS GLOBAL