Oké,akkor ,hogy ne legyen senki megbántva,nem írok semmi számomra lehetséges várakozást! Csak olyanokat,hogy mindenkit kielégítsek :) Az opus nagyon jó csak fel mehet,nem is értem,hogy mozoghat hullámzóan,mint egy tőzsdei cég :) Hajrá opus csak fel nincs is más út !!!:)))) Jelezzetek ha ez így megfelel ;)
Mi már 5-600 alatt is gyengének látjuk, sőt akik ott vásároltak be, azok kb. 1000 alatt minuszban vannak. Mind bentragadtunk, mert ez 1000 felett sosem lesz. Csak bukóval fogunk tudni kiszállni. Szvsz a kisbefektetők 90% ebben a helyzetben van. Curva sok profi lett itt hirtelen aki 116-on vette, és 130-on eladta, és itt osztja az észt, a boldogság örömkönycseppei csuroknak orcáján, mert 140 az árfolyam. Persze lehet, ők csinálták jól...
De látjuk. De ennek ellenére nem beszélem fel, mert rendelkezem ( nem kevés ) papírral 2017 óta. Nálad lehet látni, hogy csütörtök előtt felfelé védted a a papírt, majd írtad kiszálltál csütörtökön és azt is, hogy vissza akarod venni, majd lefelé kezdted jellemezni. Ettől függetlenül lehet igazad lesz a korrekciót illetően, de lehet, csak altatják a brokik, hogy ne legyen túlvett. Én mindenképpen azt várom ( ebben a tőzsdén kívüli mutyiban), hogy Mészinek csökken valahogy a közvetlen, vagy közvetett darabszáma, mert amíg ilyen kurva sok papírral rendelkezik, addig úgy sem fog felmenni az értéke, mert a vagyona duplája lenne, mint a Csányinak, amit szerintem nem néznének jószemmel, sem a kormányban, sem pedig az emberek. Nem véletlenül nyomták le az árfolyamot.
NEW OPUS GLOBAL