. 150-250.000 db-os napi mozgás nem forgalom, az himihumi, alatta meg ingyom-bingyom, amivel szépen esett lefelé megállás nélkül Ennyi lesz forgalom az számít majd addig rangatozas 1m db os forgalomnal érdemes figyelni
Legyen szerencséd mert longos az jó lelkű szemben a shortossal! figyelem kicsi a forgalom illetve semmi változás továbbá láthattunk máshol is ilyen célár belebegtetést azt utána feleztek a papírok. Erste certi ára és 100 körül venném.
Jól beszèlsz...vagyis beszèlhetsz jól is akár vagy nem.lènyeg, h.mikor volt Opus Bèt top5-ben? Mikor ment ~5%-ot?😀 Jön az EU-s ca$h & lehet újból megbízásokat nyerni..nem kell aggódni lehet..
Erdeklodes es bizalom hianyaban sztem lemehet akar 46 forintig is.... en anno ott vettem bele. Azokat azonban sajnalom akik 4-500 korul jo vetelnek tartottak es azota ulnek benne. Sajnos ismerek ilyet, es olyan erstes tanacsadot aki 800-nal o maga is beszalt. Amugy neha a jazz kedveert veszek egy keveset... mondhatnam nekem 8. Sokaknak viszont nem.
vicces figura vagy... 1. látnám már azt a 200-at, kezdjük itt 2. ahhoz, hogy 200-ig eljusson, forgalom(!) is kellene, azaz vevő, aki (újra) bízik ebben a minden szempontból leamortizált valamiben 3. 150-250.000 db-os napi mozgás nem forgalom, az himihumi, alatta meg ingyom-bingyom, amivel szépen esett lefelé megállás nélkül 4. látható a charton visszanézve, hogy amikor emelkedés volt, ahhoz forgalom is társult, mert kiálltak az eladók és lettek vevők 5. ha forgalommal fog emelkedni, és adott esetben 200-nál is, azt én is üdvözölni fogom 6. bár lehetnek olyan illúzióink, hogy 1 hét múlva ilyen forgalommal 390 lesz - na de ez a valóság ugyebár, nem egy propaganda kiadvány 7. any other question?
NEW OPUS GLOBAL