Ha lehetne így jelentés előtt, akkor a mai napot csináljuk úgy, hogy 11-ig megy egy negatív limit, ahol bevásárlok, és utána bezárunk pozitív limittel :D :D
Az appeninn jelentés alapjaiban a várhatót hozta, egész jó lett, egy egyszeri tétel pedig megnyomta a nyereséget rendesen. Mivel még ide kötődik a cég kiváncsian várom mi lesz ott.
Gyuri én jó jelentést várok. Ezzel csatlakoznék hozzád az Opus Optimisták Klubjába 1000-es buli jeligére :-) Egy esetben kezdenék idegeskedni, ha ma nagy forgalommal húznák felfelé a részvényt, akkor nem tudnám eldönteni, hogy gyűjtik, mert jó lesz a jelentés, vagy hintába ültetés van és szabadulás mert szar a jelentés, és akkor jönne a hétfői további emelkedés után a keddi padló... Az a baj, hogy a hangok azt mondják hogy én is paranoiás lettem :-):-)
Látom Gyuri nem vagy valami népszerű sok a mínusz !sebaj😁 csak nevetni rajtuk!egy rúgott minél jobban összenyomnak annál nagyobbat fog pattani!ugyan ezt játszóták 200 nál!!!akkor hova ment!na és most majd hova megy???hajá Opus😁
Jó Reggelt OPUS részvényesek ! Ma Péntek van, jövőhéten Hétfőn gondolom piac zárás után OPUS jelentést kapunk. Ott megtudjuk mi a helyzet. A Tegnapi egy kis ízelítő volt. A cég ezek szerint fejlődött, mert betudja időben tartani a társasági eseménynaptárban tett vállalásait. Betgyuri
NEW OPUS GLOBAL