Nem . Pontosan nem így működik. El kell a adni a részvényt olcsón , ha meg van a háttér. Ha van egy vállalkozásod, be akarsz törni egy nagy piacra, akkor lehetöleg alá mész az áraknak olcsóbban.Mint kezdő. Ettől függetlenűl haragszom Mészire, mert piszokúl nem jól komunikálnak általában senkivel. Vagy direkt van, vagy nem.
A nemzetközi tőzsde szándék. De nem tudjuk konkrétan melyik piacán gondolkodnak... A politikai feltételeket előtte meg kell teremteni. Orbán Viktoré jelenleg a terep.
Bár régebben jeleztem ,hogy a nemzetközi tőzsdére olcsón akarják bevezetni. Most is leírom, mert a második félévben igérték a bevezetést, az első igérettel szemben, ami az első fél évre szólt. Ha megint ki tolják, akkor érdektelen a részvény. Szava hihetetlen. A külföldi tözsdére kb 350 ft. körül szertnék bevezetni. Nem én találtam ki. De a fent tartás joga áll.
Persze, egyszer volt budan kutyavásár. Elfelejtetek valamit. 200-800 ig ment a rally. Oke 810-370 kivan tomve meg a szomszed is. Nehéz lesz limitálni. De azert álmodozni lehet!!! Akkor lenne valami, ha a papir kinai kereskedésbe bekerülne , és ott lennének hirek a nagy vasúti projectről. Meginditanának egy nagy rallyt. Aztan a sok kicsi kina venné a papirt. De ez egy álom.
egyszer ha megindul, felső limiten fogtok várakozni, mindegy h mennyiért de venni akartok több millió darabot naponta, úgy hogy 10000 se lesz eladó ;) Addig is hajrá!!!
Szokásos sorminta esetén ma és hétfőn sokat emelkedünk, egy jó jelentéssel meg elindulhatánk újra az 500-as, 600-as tartomány felé!!! Az év hátralevő része szóljon már az Opus emelkedéséről!! Az 1000-es bulit jó lenne idén összehozni!!!!
NEW OPUS GLOBAL