Szerintem már nincs mire várni. Vártam és vártam, az árfolyam meg egyre alacsonyabb lett. A karácsony körüli hír, hogy ML-ék vesznek valamit valószínű a velük egybemosott Tiborcz Gránit bank vétele volt. Itt indul az újabb lejtmenet. Ez elkeserítő és lehet nálam is elszakad a cérna és egyben hajítom ki az egészet.
A múlt hét összeségében pozitív volt az árfolyam szempontjából. A lendület egyelőre elfogyott, ha optimisták vagyunk, akkor csak kicsit megpihent, megtorpant... Jó lenne, ha a következő esemény (negyedéves, éves jelentés közzététele, stb.) fel lenne tüntetve az OPUS Global Nyrt. honlapján. Mint ahogy teszi ezt pl. a MOL. Egy kis munkával komoly befektetőket lehetne idecsábítani... A kommunikáció is roppant kevés a cég részéről.
Ez oké, de akárhányszor kiszámoljuk akár fundás alapon, akár a csak bent ücsörgő vagyonelemek alapján, messze nem 22x ft-ra kellene kijönnie, hanem sokkal magasabbra. Ez a baj.
Szerintem csak addig ment fel az árfolyam amíg Lölö vette, hogy meglegyen a többségi tulajdona. Utána már az eredményektől függetlenül mozgott mivel Lölö úgy is azt csinál, amit akar, ezt megmutatta már százszor.
NEW OPUS GLOBAL