Gyuri, az elmúlt 360 napban csak lefele ment, nem gondolnám, hogy az utolsó 5 nap mást hoz. Ne éld bele magad... Itt papaya csuklásán kívül mást nem hallunk idén...
Ez olyan mint a purgatorium Peti. Csak azok a tetves férgek nincsenek ott az aprófa helyén… Remélem vissza tudod hozni az USA piacon! Szívből kívánom! A maradékot meg majd b@szd az arcukba értékteremtés címen!
Megtudom érteni gpetit. Egyszer meg kell hozni a döntést, végtelenségig nem lehet várni. Én júliusban mondtam kivágom, de meg lettem győzve, tigáz, titász miatt csak jobb lehet. Augusztus elején 250 felett is volt. Azt most meg tessék a béka segge alatt vagyunk. Közben melegszik a töltött káposzta, készül a sült libamell, két sütemény a sütőben, a karácsonyfa már készen .... Újra Boldog Karácsonyt kívánok ezt a részvényt meg pár napra felejtsük el.
Peti! Én áprilisig vártam volna a helyedben ,ez a 4 hónap már nem lett volna sok ahhoz képest amióta benne csücsülsz. De te tudod, én nem hiszem, hogy ez itt marad ezen a szinten. Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek🎄
Köszi Peti , hogy ezt megosztottad ! Szimpatikus ahogy tetted, sajnálom a bukód, és gratulálok hogy felvállaltad a döntést . Sok sikert ! Szégyen az Opusra nézve hogy ilyen pakkot 2 napig tartott mire lenyomtad a torkán.
NEW OPUS GLOBAL