Ez csak hiú remény. Ugyan kitől kapnának büntetést a megérdemelt gaztetteikért!? Az élet nem szolgáltat ezeknek igazságot, talán egy végletekig elkeseredett mindent elvesztett befektető? Mi segíthet ezen a ner -es mutyi tőzsdén? Talán jövőre egy kormányváltás? Én titkon ebben reménykedem, és akkor talán visszaáll egy normális értékalapú tőzsdei kereskedés? De az évekbe fog telni ,mert úgy szétverték itt a bizalmat hogy aki innen kimenekült az nem fog újra visszatérni jó darabig!!!
Merem remélni, hogy előbb vagy utóbb méltó büntetésüket megkapják a befektetők ellen elkövetett gyalázatos tetteikért! Azért az élet törleszteni szokott!
Így van. Én is 2016 nyarán vettem bele összes megtakarított pénzemmel. Csupán speka alapon, bennfentes infó nélkül! Egy év múlva eladtam, rengeteget kerestem. Most ugyanúgy bukom elfele a sok milliókat, pedig állítólag működő nyereséges cégek papírjait vettem, teljesen nyilvános infók alapján 😟 Csak hát most teljesen fordítva működik minden mint sok -sok évvel ezelőtt! Működő nyereséges cégek kilopják osztalékként a vagyont , lófaszt sem juttatva a részvényeseknek!! Komolynak tűnő cégek rablógazdálkodást folytatnak a tőzsdén, saját személyes gazdagodásuk érdekében!! És ezek felett társtettesként szemet hunynak az erre hivatott ellenőrző felügyeletek!!!! Aljas ,mocskos ,geci munka folyik évek óta ezen a rühes- tetves béten!!!!!!
NEW OPUS GLOBAL