Emlékszel, mi megkaptuk a személyi azonosságot nem is olyan rég:) Amennyiben jól figyelsz, akkor kiszúrhatod, vannak itt több reges skizofrén öntársalgások - viták - is, sőt néha kemény "pálfordulásokkal" fűszerezve:) Elég sok az üzengetés itt a vezetőségnek is, amit bizonyos szempontból megértek, de én ettől biztos semmilyen komoly hatást nem várnék. Emlékszel, valaki itt (talán nem is nagyon szólt hozzá előtt a fórumhoz) bedobott egy nemzetközi ügyvédcsapatos dumát, ami nagyon felbátorító volt (milliónyi +), de azért belül az ember tudta, hogy az is csak egy előzőekben említett cselekedet volt. Nem mersz venni ezeken a szinteken? Gondolom Te is nagy mínuszban ülsz, de még nem realizáltad. Ahogy látod, én tartom az eredeti elképzelésemet és remélem igazam lesz. Az igaz, hogy még az elmúlt hónapokban is sikerült aránylag rossz pillanatokban vennem, de úgy gondolom, hogy ennek a pandémiának az egyik velejárója lesz, hogy a készpénz is elértéktelenedik, inflálódik jelentősen, így nem biztos, hogy rossz stratégia lesz működő vagyonba helyezni a most keletkező szabad forrásokat. Ha pedig jön a világ vége, akkor meg úgy is mindegy mibe van egy "kisembernek" a megtakarítása:)
Ezek szerint a délelőtti forgalom 10 %-ért felelős voltam, mint vevő :) Sajnos ez ritkán szokott jót jelenteni az elkövetkező napokra, de egyszer majd csak bejön : )
NEW OPUS GLOBAL