Ezt írtam. "A különböző vakcináknak mi köze az OPUShoz?" Nem a covid vírusfertőzésről írtam, hanem arra utaltam, hogy nem itt kéne az orosz, kínai, astrazeneca, stb vakcinákat összehasonlítani. Egyébként erre is van fórum.
Értem amit írsz de az OPUS 260Ft- ott 10Ft-15Ft esés kb 5% az amazon 3.091$ ami 955.119Ft ott a 100$ 3% . Nekem teljesen mindegy hány Ft-ot $-t változik, mert nekem a % a lényeg. Nem is értem, hogy tudod ezeket a papírokat összehasonlítani, vagy mi köze a 5-10Ft és a 100€ változásnak egymáshoz. Ember. Ha van egy 1$ papírod ami 1$-emelkedik (és ha nagy nasdaq-os vagy akkor biztos volt ilyen, ZOM, SNDL stb..) akkor duplázod a pénzed. Ha emelkedik 100$-t az amazonod, azon keresel 3%-ot.
Azért írtam reggel, mert ez az OPUS forum, nem a nasdaq és nempolitikai csatorna. És igen vallom azt, az elmúlt 4 év opus tapasztalatával, hogy nem pont úgy reagáll a papír bejelentésekre, éves jelentésekre, MNB kamatdöntésekre, FED döntésekre mint ahogy más papírok. Meg egyébként is. kurva sokat esett ez a papír, ahhoz, hogy ne lehetne bármire rámondani, hogy beárazta már. . Én biztosan nem fogok itt erről vitatkozni, azért írok ide már csak havonta 1-2X mert meguntam ami itt megy, meguntam amit a papír csinál, a BÉT kvázi tecchalott állapot a forgalmával együtt. Opusban 5-10MFt-os (20-30eEUR) napok teljesen mindegy milyen eredményt adnak nem? . A Nasdaq nyilván más story, nem opus topik, nekem is van 20 papírom usaban (tech, healthcare, ev stb..) de nem itt akarom megbeszélni. . A titok: most esik, és vélhetően a FED jelentésre is esni fog (ha pozitív ha negatív) mert általában mindenre esik. Egyébként pedig fundásan többet ér. Sokkal. De pont ugyan az a baja a papírnak nagyban, mint a fórumnak kicsiben.
NEW OPUS GLOBAL