Nem mindig csak az a kérdés, hogy minek mekkora része jön ide, hanem azt is fontos lenne tudni, hogy mennyiért. 50% vétellel is lehet szuper üzletet csinálni és 100% vétellel is rosszat. Jó lenne tudni, mennyi az annyi...
Egyébként: Titász 25mrd jegyzett t. 49mrd árbevétel Tigáz 8,5mrd jegyzett t. 32mrd árbevétel Ha csak a fele jön mind a kettőnek, de még nem tudjuk pontosan, mert nincs aláirva majd 03.31. Akkor 40mrd plusz árbevétel jön a cégbe. És a tulajdonolt cégek jegyzett tőkéje is 16Mrd-al nő. Ez a két adat több mint amit az egész opus 2017-ben produkált....
Attól tartok, hogy 1 év múlva is nagyjából itt fogunk tartani és az lesz a hitegetés, hogy választások előtt nem lehet feltilni az árfolyamot, majd csak utána, de akkor kilo mint a vízbe nyomott labda. Addig még nagyon sok magyarázat fog érkezni, csak vevő nem.
Van több mint 60k opusom, de attól hogy itt nézem és szugerálom nem fog menni az árfolyam. Ha stresszelek rajta csak nekem rossz, én megjártam idén a kardiológiát. Nem feszülök rajta eldöntöttem. Nem azt mondom minden jó nekünk, a lószrt jó, dehogy jó, de alakul. Tavaly utolsó hónapokban mindenki azt mondta nem lesz itt semmi, kivezetik, csőd. Azóta van egy kusza rész titász és egy kusza rész tigáz. Hó végén aláírják okosabbak leszünk. Addig amcsiban spekázgatok kis pénzzel, ez meg megy a maga útján.
Te Bux. Én továbbra sem értem ezt hurrá hangulatot. Bejött egy másik fél cég, de "adtunk" illetve nem vettünk meg érte egy másik felet. Jó esetben nullán vagyunk, de inkább minuszban 1.5 milliárddal. Mi a jó ebben nekünk?
Jó reggelt Urak! Kérlek benneteket hogy aktuál politikai nézeteiteket, a virus infókat, nasdaq storykat ne itt osszátok. A forum rosszabb mint egy politiki nyugdíjas klub. Szerintem nem ez a helye ezeket a dolgokat ecsetelni. KKR hozzászólásaid régóta olvasom, de az utóbbi időben mély apátiában vagy, szinte minden oda kanyarodik hogy miért rossz. Jönnek mennek itt a fantomok, van aki azt sem tudja mi a kötvény-részvény közt a külömbség, van aki szerint a Fed döntés hatással van az opusra.... Hàt 2017 óta sok mindent láttam ebben a papírban.... de amiről itt civakodtok az egyik sincs hatással rá. Ezekre mind van külön topik. . Egyébként meg bejött a második nagy cég, volt több pozitív hír, most nincs ok drámázni. Megy majd ha akarják.
NEW OPUS GLOBAL