Na azért ilyen részvény nincs még egy ami ilyen gyönyönyűen bír esni éveken keresztül, én simán nekik adnám “a világ legrosszabb részvénye a legszarabb vezetőségével” címet. Ezek a mocskok kiérdemelték három év alatt.
Amerika piacon kereskedek, és ott szoktam fórumozni..., én nyereségesen kereskedtem itthon ezzel sz..ral is.A BÉT abszlút alulértékelt, az USA-hoz, de ez semmit nem jelent.... Érzem az iróniát a beírásodban, de nem érdekel. Ne legyen igazam, legyen az árfolyam 800 év végére....., egyébként senki nem hal meg, csak egy 5-15% korrekció jön a nemzetközi piacokon.
Sajnálatos az árfolyam, sajnálom akik magasan beragadtak. Én kétszer kereskedtem a papírral, szerencsére nyereségesen. Én 3 hónapos esést prognosztizálok 200-220-ig, majd felpattan őszre 280-ig. A fundamentumok, nem rosszak, az USA-ba ez a papír 600-700 körül lenne, azonban minden egyéb katasztrófális itt, a fundamentumoktól az árazás rég elszakadt generell. Senkit nem érdekelnek, Elon Musk egy mondata 30%-800% kitöréseket tud okozni...Vicc. Hosszútávon kizártnak tartom hogy 350 fölé menjen, nagyon sok kisbüfi bennragadt, akik az exiten gondolkodnak, és ez falat képez még pozitív hírek esetén is egy nagyobb kitörésnek. A nagyhalak meg csak spekára használják. A 200-220 jó belépő swingelésre.
1-et értek...Talán annyival egészíteném ki a : "vidéken fog (mint mindig) eldőlni a választás...." -t hogy az u.n. levél-szavaztok is jelentősen fogják befolyásolni a végeredményt ! ( itt most a "szórvány magyarság" levél szavazataira gondolok) ez a 2014-es választások alkalmával kb. 4%, majd 2018-ban szintén 4% feletti volt az össz -szavazatokhoz képest ( 2018-ban olyan 250ezer levél szavazat érkezett aminek 96%-a ment a FIDESZ-KDNP-re) az pedig már lehet a mérleg nyelve.......
nem akarok nagyon belemenni, de nem fog bukni a fidesz, nem lesz 2/3-uk, de ennyi. vidéken fog (mint mindig) eldőlni a választás. de '18-ban is nyert a fidesz, 2/3 is volt, mégis harmadolódott az árfolyam. ennyit a választások opusra gyakorolt hatásáról.
NEW OPUS GLOBAL