250 alatt megint hát ide jutott ez a szebb napokat megélt papír ha valaki ezt mondja 2018-s kétharmad után, azt kiröhögik vagyis mondták, de azok csak irigykedtek hogy kimaradtak az 50-800-ból. Ilyen is volt egyszer a Bét-n
Jön a fegyőr, államosítja az opust, utána meg minden államoplgár kap magyarország részvényt, és lesz 10 millió opus tulajdonos. Még a macika is az lesz , aztán jön az osztalék :)
Ha a Fidesz bukik jövőre, akkor ezt a szarkupacot beszántják, valahol meg is érteném én ezt, mert a nagy tőzsdefejlesztés csak arra volt jó, hogy a kisbefektetőket jól megkopasszák, semmi másra. Tolvaj kormány mindenhonnan lop ahonnan csak tud.
Na, azért talán odáig mégsem. :) Lehet, holnap minden kiugrik 3-5%-os pluszba, ez meg mondjuk egy 2-3%-os pluszba, aztán megy az oldalazás. De hát majd úgyis csak utólag tudjuk meg. r.243,5
Isten óvja azt aki ebbe belevesz, mert már rá 5 perc múlva mínuszban lesz. Nagyon ajánlom mindenkinek aki ezt a fórumot olvassa, hogy nehogy vegyen ebből a dágvány részvényből, mert ez menni fog le hamarosan 100 Ft alá, utána meg nullára.
Válaszolt az Equilor elemzője, aki nemrég még 354-es célárat jelölt meg. Ezt naívan jól el is hittem... Írtam neki egy mailt mi a véleménye most és válaszolt ! Tisztelt*********** Úr!Sajnos nem áll módomban a hivatalos elemzéshez további kommentárt fűzni.Köszönöm a megkeresését.Üdv:
Török Lajos Dániel, CFA
Vezető Elemző és Stratéga
Szóval én most beteszem 354-re eladásra és megvárom, addig rá se nézek, minek idegesítsem magam, ha úgyis 354 lesz.
NEW OPUS GLOBAL