@KKR13 Te vagy látom az ügyeletes becsületes lovag, ami üdvözítendő, csak ne feledd, hogy amióta forog ez a szar alattunk, azóta vannak átverések, lopások, kihasználók, becstelenek.... Max régebben ha túllőtt valaki a célon akkor levágták a jobb kezét, vagy vasárnapi szórakozásként karóba húzták. Szerintem együtt kell ezzel élni, az emberi fajba van ez programozva. (hozzáteszem sajnos)
Lehet... mindenesetre az az érzésem csak sötétben tapogatózunk, abban a tekintetben, hogy kit mi motivál a nyomott árfolyam tartásában. Mindig előttünk járnak és mindig is előttünk jártak 2 lépéssel. Ők tudják miért teszik, mi pedig nem. Egyszer úgy meghallgatnám a vezetők miként vélekednek a kialakult helyzetről egymásközt egy vezetőségi értekezleten.
Így van. Ki a fenét érdekelne, hogy Lölö vagyona X milliárdal nőtt? Lenne 100 komment alatta, hogy dögöljön meg, 100 hogy Éljen Viktor, 1 pedig hogy rohadna meg papírzacskóba - azt tudnánk, hogy gulbaba írta be ;) Nem úgy látom, hogy be lennének rosálva a médiától ;)
Na mondom, így hétvégére megnézem hol tart az árfolyam, mennyit hozott az OPUS befektetésem! Basszza meg, szerintem nem jó képletet használok, mert ez megint mínusz előjelű. Biztos én b@szom el, ilyenkor bánom, hogy nem figyeltem matekon.. Na meg hogy vettem belőle!
Ennyi erővel az OTP-t is nyomott áron kellene tartani, mert mit szólna a nép, hogy a bank megszedte magát a devizahiteleseken, ezért magas az OTP árfolyama. Ez hülyeség. Ezt a papírt vkik folyamatosan adogatják, jobb esetben vesznek belőle vissza, legfeljebb csak azért, hogy utána legyen miből megint öntögetni, mások meg hagyják szó nélkül. Ilyen lenne egy igazi bluchip?
Ezt már sokszor kibeszéltük, ez csak kamukifogás, hogy "azért nem megy, mert mit szólna az ellenzéki média". Mit szólna? Írna egy cikket, amit néhányan lájkolnak. Kishantost is simán elfelejtette mindenki. Most különben is a maszk elleni gyűlölet a téma. Ki figyelne arra, hogy Mészáros megint mit nyert el. A nép totál immunis lett rá, és ami a nagyobb baj: az árfolyam is!
NEW OPUS GLOBAL