Ha annyira szabadulni akarna,akkor kis tételekben rakná be,hogy meg is vegyék. A 125K egyben,csak elriasztja a vevőket,mert mindenki arra asszociál,hogy biztos rossz lesz a jelentés,és gyorsan szabadulni akar tőle.Így lefelé nyomja az árakat,és gondolom,hogy nem a pénze ellensége.Inkább olcsóbban akar venni hozzá.
Nyilván akkor be is határoltuk,mely körök nem akarják a magasabb árfolyamot! Emelkedő trendben, pozitív hangulatban, négy nappal jelentés előtt akar olcsóbban venni? nem én ezt nem hiszem....de elfogadom,hogy ez is lehetséges kimenetel.... ..mindenesetre a 273-at tartja masszívan, a napi forgalom 50% -nak eladási szándékával! Meglátjuk ma szabadulni akar e a csomagjától vagy
Azért meglepődne,ha kikapnák.Szerintem az első negyedéves jelentés nem lesz rossz,mert a vírus para csak valamikor március elején,közepén jött.Azelőtt meg jól teljesített.Szerintem is nem akarják,hogy jelentés előtt feljebb kerüljön,ezért rakták be a féket.
Hát számomra a 125K inkább azt jelenti, hogy nem akarja, hogy feljebb menjen. Ha annyira el akarná adni akkor nem ekkora tételben tenne be eladásra hanem részletekben illetve leöntve a vevői oldalt... Az meg másik kérdés, hogy simán csak lefelé akarja tolni az árat vagy vételi szándéka van minél olcsóbban...
NEW OPUS GLOBAL