Elképzelhető hogy jön minden hír? Gyorsan? A Bube kapcsán ezek után sok kérdés nem marad. Szerintem. Itt véto már nincs ha jól gondolom. A titkosítás szavazása így értelmetlen. Ha a titász is jön most, akkor izgalmas lesz a következő 1-2 hét.
Elképzelhető hogy jön minden hír? Gyorsan? A Bube kapcsán ezek után sok kérdés nem marad. Szerintem. Itt véto már nincs ha jól gondolom. A titkosítás szavazása így értelmetlen. Ha a titász is jön most, akkor izgalmas lesz a következő 1-2 hét.
Elvileg kellene. Nem tudom miért nem adták ki pénteken. Az e.on deal is érdekes mert ha megszerezte az elmü émaszt akkor valakinek el kellett adni a másik e.on céget... titász, e.on
Ez óriási hír. Nagyon meglepett. Későbbre vártam. Ha aláírták akkor indulhat a munka és bizom benne az opus is végre. Elvileg kellene róla közlemény nem?
Nekem meglepő volt, de van logika abban amit írsz. Az Opus részéről innentől kezdve mindegy mit merre titkosítanak, mert a szerződés és a munka így már el tud indulni.
A titkosításról szavaznak. Mindenki azt feltételezte, hogy a titkosítást követően kerül aláírásra a hitelszerződés a kínaiak által. De nem várták meg... pénteken aláírták. Úgyhogy teljesen mindegy már hogy szavaz a parlament mert a beruházás ezzel el tud elkezdődik.
maradjunk annyiban ha valaki egy papírral már sokat keresett és lejtmenetbe adta és most vesz .... És nem 100 e db-al... Többet bocs nem nehogy egyértelműbb legyen. logice nem nagy tulaj csak hall valamit. És érdekes mindig nyer...
Sziasztok! Bocsi, hogy belekotyogok, de nekem is van RV-m, az imént a felhúzásban vettem.. Eléggé speka rv ez is :) nem újdonság nekem. Sajnálom a beragadtakat. Igazából eléggé kaszinó ez, de nem nagy pakkal szálltam be, max. tanulok. Nem gondolom, hogy ez egy hosszútávú befektetés, ahogy nézem max. a hullámokat lehet meglovagolni, amíg el nem ragadja az embert és bele nem fullad. Írjátok páran, hogy "olyanok vettek most, akik tudnak valamit".. Ez mégis honnan jött?
Meglátjuk, az is tanulságos lesz, ha így lesz. Egyébként semmi baj nem lenne ezzel, ha ezt 5-600 környékén csinálnák, de ezeken a szinteken a kisbefektetőket beültetve és beragasztva csak egy adott kör játszótere. Tudják ez ők is, ha ki tudna magasabb szinteken szállni az a 20-30%-nyi kisbefektető, utána a kutya se venni.
minden opus topicban leírom 100% ban igazad van. csak az a szerencse ,hogy olyanok vettek most (500-600 e db) akik tudnak valamit. De tuti dobják 350-nél max. A cég is vette. Majd adja az is..
NEW OPUS GLOBAL