Hát igen, RSI 70 felett már nem nyitunk longot, vagy már nyitva kellene lenni, majd a visszatesztnél, de amíg nincs ellenfele ennek a 800ezres 1fős emberkének, addig nehéz lesz....de tény, ha jön egy 800ezres részvénycsere 2H-n már fordít....
Csak ez a speka inkább első nap veszi leginkább, utána hajtják akik ráharaptak aztán a speka kezdi szórni, aztán dobja mínuszba az is akinek nem jött össze.... És jön a csorgás, ez megfigyelhető. De úgy gondolom holnap-holnap után emelkedhetünk szépen, de holnapután már figyelni kell. Szép estét!
valóban valaki egy 800ezres csomaggal szereti rendezni/irányítani a dolgokat, legtöbbünk szerintem "all in"- ezik, nincs második, harmadik, negyedik? ötödik? (elliothullám?) vásárlás 50-100Ft-tal lejebb duplázva a pakkot és lejjebb hozni az átlagot...(habár aki 300-800ft között vásárolt az most mondhatja hogy ez nem működik, de ott szerintem azon az árfolyamon nem volt beszálló, de lehet tévedek) és így könnyen visszanyomja az árfolyamot.... de lehet tévedek... sorry.....
Nem hiszem, hogy ez vitte ma. Egyfelől a 47,2 milliárdos melót a Strabaggal konzorciumban nyerte az R-Kord, és nem ismert a konzorciumi partnerek közötti százalékos megoszlás (legalábbis én nem láttam), szóval nem tudjuk, mennyinek az 51%-a jön az Opusba, másfelől ezt már több mint másfél hónapja közzétették az EKR-ben, és a konszolidált éves jelentésben is feltüntették, mint elnyert új projekt (42. oldal alja). Ha a nagyobb befektetők erre a megrendelésre ugrottak volna, nem valószínű, hogy épp a G7 cikkére vártak, illetve azt neszelték meg pár órával korábban.
NEW OPUS GLOBAL