Gyorsan kiszámolta, hogy a mai naptól számítottan, ha minden kereskedési napon 1%-ot esik a részvényünk ára, akkor a 141. kereskedési napon 100 HUF alá esik az árfolyam! A pontosság igénye nélkül ez 6 és fél hónap. Gyönyörű! Így tönkretenni egy tőzsdei céget!!!!!!!!!! Hát mi a fenét csináltok!???
Kaptam érte a mínuszokat, pedig csak egy rossz megérzésem volt, és szeretném ha nem válna valóra.
"Olvasom itt a fúzió utáni várakozásokat,
mindenki 800-1200 közé várja, de mi a helyzet, ha nekik más az
elképzelésük, és innen is csak a profitot akarják kihúzni ML-ék. Kérdésként
teszem fel mint laikus: gondolt-e valaki már arra, hogy fúzió után
fogják beejteni 300 környékére, és ott tartani így bebetonozva sok
embert Pl: arra való hivatkozással, hogy osztalékpapír lesz belőle."
én ugyanígy voltam, egy tartja bennem a lelket h a nyerő uszik, ha a tőke úszna már nem bírnám,megvallom, mondjuk akkor bele sem rakom ilyesmibe, és h 460 az átlagom. Ha kiszórom most 460-on nullába és itt vissza, de ki tudja ezt megcsinálni? Senki más csak a bennfentes, mert ki adta más most 460-on a fúzió tükrében, előtte meg följebb a 2/3 tükrében, csak a bennfentes és ez ami fáj h hiába vagy mondjuk jó tőzsdés, ha az vagy, itt esélyed sincs, na ezzel azért így nem számoltam....
Rendben, köszi, ezt nem tudtam. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy nyomtatásban mi jelent meg? Mivel azt már nem volt módjukban javítani, abból kiderülhetne, hogy eredetileg ki mit mondott. Valaki nem járatja itt a nyomtatott Világgazdaságot? :)
63% mínuszban vagyok jelenleg OPUSban! Szerinted ? Együtt érzek veled. Mondjuk 2017-ben benne voltam a nagy UP-ban ezzel és az Appenninnel meg naggyon, de ezt a 2 évet átélni.... Mostanra1500-on kellene lennie. Mindig megfogadom, hogy rá sem nézek 2 hónapig, de megnézem... mi mindenre vártunk már... kezdek fáradni én is...
NEW OPUS GLOBAL