Így van,ahogy írod.Nekem sem tetszik a mostani helyzet,annyiban ,,könnyebb" a helyzetem,hogy más szintről vagyok benne,mint itt sokan.De ez nem azt jelenti,hogy hagyom magam hülyére venni.Megérdemelnék,hogy rájuk borítsak piacin egy adagot.....
de ha így lesz akkor mitől fog emelkedni az árfolyam? ha mindenki csak 450 alatt venné, ráadásul ha választások után meghúzzák kétezerig és adják ezer és kétezer között, ezret betámasztva már az ezres bulin is túl lennénk, most meg lassan 500-áznál bulizni kell, ha bulizni akarunk még az életben....:)
mert akár szeretné bejácska, akárnem ez eddig nagyon filaksziagyanús és nem fog jó fényt vetni a Hentes családra, ha buksi lesz, nagyot kellene villantani
Mostanában ha nincs egy nagyobb átkötés akkor a forgalom is alacsony. Megvoltak a külföldi körök, Londontól közel-keletig jártak pár helyen, de befektető nem jött csak ígéret, hogy talán ősszel lesz befektető. Feltételezzük, hogy lesz befektető, akkor azt kell látnunk hogy az nem piacon fog venni hanem a, egy ilyen átkötés dologgal előre megbeszélt áron fogja megkapni a tulajoktól a tőzsdén b, előre megbeszélt, de nem nyilvánosságra hozott áron fog venni tőzsdén kívül. Ezek a részvény árát emelni nem fogják. A kérdés: lesz egyáltalán befektető? Ilyen alacsony forgalomnál ugyanis ha ki szeretne akkor sem tudna kiszállni. Ráadásul a bizalom nálunk nagyon elszállt a céggel szemben, ezt valahogy vissza kéne szerezni. Mondjuk ez a MET-tigáz dolog nem erősítette a bizalmat. Most Paksot várjuk. Ne felejtsük el, hogy ML gyerekeinek cége (Fejér-Bál) már rendelkezik a megfelelő minősítéssel és építhet Pakson. Onnan is sok üzlet fog menni a családi cégnek.
Azért a Mátrai igen komoly fejlesztéseket kell hogy végrehajtson az új környezetvédelmi emisziós értékek betartása miatt ami az eu-ban 2021 től kezdődik ezt úgy kell elképzelni ha nem tudják a kibocsájtási határértékeket egy bizonyos szigorúbb szint alá vinni becsukhatják a boltot. És olvastam hogy már eleve 2 blokk= kazán+turbina eleve kiesik mert lehetetlen ezeket az értékeket tartani. A másik hogy Valaska úr visszavonult szal nem valami jók a kilátások sztem
NEW OPUS GLOBAL