" Azok közé tartozom, akik egy demokratikus, piacbarát államot képzelnek el. Új erőre várok, amelyik ezt képviseli és amelyiknek el is hihetem, hogy akkor is képviselni fogja, amikor hatalomra kerül."
Akkor azt képzeld el, mekkorát döbbentem, amikor megtudtam, hogy a munkaerőpiacon nem a tudás kell. Végül mindenki döbben valamiben, amit természetesnek tartott. De ettől függetlenül szurkolok, hogy tényleg értelmes dolgok kerüljenek előtérbe. Ebben mindig optimista leszek. :)
"Új erőre várok,amelyik ezt képviseli és amelyiknek el is hihetem,hogy akkor is képviselni fogja,amikor hatalomra kerül."
Ezt várták ,vártuk, minden kormánytól és borítékolom neked is,hogy több száz évig még várhatsz ha kibírod addig! :(
Jósolni nehéz, különösen akkor, ha a jövőről szól.
Szerintem most még Orbán doktornak van akkora tábora, amekkorával behúzhatja a 2018-as választásokat. Viszont derekasan dolgozik azon, hogy ez a tábor csökkenjen.
Azt sem értem, hogy mi az az ide.
Nekem elegem van ebből a rezsimből, de az előzőből is. Azok közé tartozom, akik egy demokratikus, piacbarát államot képzelnek el. Új erőre várok, amelyik ezt képviseli és amelyiknek el is hihetem, hogy akkor is képviselni fogja, amikor hatalomra kerül.
"Szerintem az Orbán-rezsim már annyi társadalmi csoportot megsértett"
azért meg lesz a 3/4 ide, 40,000 aláirás josoltak a momentumnak, lett 265,000
30-40 ezer jelentkezett a tüntetésre, 80 ezer lett belőle
Eddig elég volt, orbán takarodj!!!!
A netadót, az olimpiát és a boltzárat előre láttad?
Szerintem az Orbán-rezsim már annyi társadalmi csoportot megsértett, hogy bármi lehet az utolsó csepp a pohárban vagy bármikor robbanhat a puskaporos hordó.
Azzal egyetértek, hogy az ötletek kipattanását feszegeted. Orbán doktor fejéből csak jó ötletek pattannak ki. A rossz húzások azoktól a tehetségtelen emberektől erednek, akik Orbán doktor környezetében sertepertélnek.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)