Orbánnak semmi sem volt drága, még azt sem tette meg, hogy a veszélyesség miatt törölje a gyűlését. Neki a minél nagyobb káosz, az ebből adódó rendőri atrocitás volt a lényeg. A hatalom megszerzésében neki minden megengedett volt, van!!!!
Törölt felhasználó2017. 04. 15. 10:39
Előzmény:
törölt hozzászólás
1. Pénznyelön kívül a fidesz vezérkar is békében haza tudott érni. 2. Pont ezért mondták, hogy NE az Astoriához szervezzék!! Mert csapdába esel. Viktorka meg pont oda szervezte, nahát.
Törölt felhasználó2017. 04. 15. 10:38
Most meg mindenáron azt próbálják ráhazudni a tiltakozásokra, hogy erőszakosak. Pedig az éneklő egyetemisták ég és föld a 2006-os bűnözőkhöz képest
A magától oszló tömegbe keveredett a több hete zavargó széljobb tömeg, a rendörség pedig szólt elöre, hogy merre menjenek haza, és meddig, mert utána oszlatás indul, aki marad. A résztvevök pedig nyugodtan piknikeztek, mert a fidesz ezt nem közölte velük. De ök maguk szélsebesen eltüntek.Mélypont, csak másban véljük a felelösöket azonosítani. A rendörség azt tette, amire figyelmeztetett.Az Astorián pedig az következett be, amitöl rengetegen óvták ELÖRE Viktort, csak neki áldozatok kellettek, nem gyülésezök.
Én kint voltam 23-án, direkt mentem ki és az Astoriánál voltam. Késő estig. Semmi bajom nem lett.
Ja, nem is törtem-zúztam és nem támadtam a rendőrökre.
Tömegoszlatás nevében benne van, hogy tömeg, tehát nem válogatnak (sehol a világon), az engedélyezett tüntetés utáni tüntetés pedig nem engedélyezett, akkor sem, ha békés. Így indokolható "szakmailag".Aki megfogadta a rendörség tanácsát, hogy az Astoria veszélyes, és nem garantálható a biztonság, annak pl semmi baja nem lett...
Így van. A rendőrség csak a nagygyűlés vége után rontott rá a magától oszló tömegre.
Ez szerinted rendben van, a Gyurcsány-rezsim szerint is rendben van. Sőt, az Orbán rezsim szerint is rendben van, mert egy fia felelősnek sem görbült a haja szála sem. Én mégis a honi demokrácia egyik mélypontjának tartom.
Okt 23-án, azon túl hogy a kossuth teret oszlatták, és 50 külföldi delegáció biztonságát védte a rendörség (többek között lezárásokkal), a zavargások 15:15-kor kezdödtek, késsel megsebesítettek rendöröket, rendörkordonra támadtak (nem festékkel, hanem kövekkel, üveggel stb), gyújtogattak. Több kordonon áttörtek.Mire 4-kor megkezdödött a fidesz gyülés, melyet szándékosan a város legveszélyesebb terére szerveztek, már több ponton, nem békés "tüntetések" zajlottak.A rendörség tájékoztatta a szervezöket, hogy a gyülés befejeztével melyik biztonságos útvonalon hagyják el a résztvevök, melyre 1 óra állt rendelkezésre. Orbán a páncélautójával ezt meg is tette, de sajnos "elfelejtették" "véletlenül" tájékoztatni a résztvevöket mindezekröl.
Nem volt a 23-a sem békés, már kora reggeltöl sem.
"Magyarországon a nemzeti kormányzás folyamatos nyomás és támadás alatt áll, így minden választás legfontosabb tétje, hogy a magyar emberek érdekét szolgáló Országgyűlésünk és kormányunk lesz-e, vagy idegen érdekeket szolgál majd".
Katt a linkre: link
A Gyurcsány-rezsim nem tudta fenntartani a rendet. Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után ez nem is volt egyszerű feladat. Gyurcsány megértette ugyan, hogy alkalmatlan a kormányzásra és gyakorlatilag megbulott, de még két évbe telt neki, hogy le is mondjon.
A rendőrség képtelen volt arra, hogy megvédjen egy engedélyezett nagygyűlést.
Orbán doktor akaratlanul is fején találta a szöget.
"választás legfontosabb tétje, hogy a magyar emberek érdekét szolgáló országgyűlésünk és kormányunk lesz-e, vagy idegen érdekeket szolgál
majd."
link
Most olyan kormányunk van, amelyik Moszkva érdekeit képviseli. Növeli az orosz energiafüggőséget és az orosz befolyást és Moszkva érdekeinek megfelelően támadja Brüsszelt.
"A hadszíntér középpontjában pedig a migráció áll. A Soros-egyetem, a
nemzetközi lobbiszervezetek átláthatósága, a pénzügyi stabilitás mint
mellékhadszínterek jelennek meg a mostani kampányfőpróbán."
Itt azt nem értem, hogy miért érdeke Sorosnak, hogy az európai zsidóságra rászabadítsa az antiszemita muszlim migránsokat.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)