Nincs olyan párt, amelyikre szívesen szavaznék. Ennek ellenére az egyikre szavaztam, de nem örömmel, hanem kínomban. Azt mérlegeltem, hogy ne legyen elveszett szavazat és olyan párt legyen, amelyik a küszöböt megugorja.
Antikommunista vagyok, azért az mszmp utódpártjai (mszp dk) eleve kiesnek és konzervatív is vagyok ezért olyan pártra nem szavazok, amelyik kezet emel a magántulajdonra. Itt esett ki örökre a fidesz a nyugdíjpénztárak kifosztása után.
Az új erőket figyelem. A kvótanépszavazáson fölkerültek a politikai térképre a kétfarkúak és az olimpiai népszavazás után a momentum is üde jelenségnek tűnik. Másban nem látok fantáziát, de bárki guríthat még nagyot a 2018-as választásokig.
érdekelne, h a jelenlegi parlamenti pártok között találsz-e olyat, akire ha most lenne a választás, akkor (szívesen) szavaznál. ha nem akarod, nem kell leírni melyik, csak h van-e ilyen. esetleg parlamenten kívüli szerveződésben bízol?
nézd, nekem semmi bajom azzal, ha vki OV-t és a fideszt bírálja - akár ebben a topikban - de akinek a hsz.-a szinte csak trágár szavakból áll, az sztem nem üt meg egy bizonyos szintet. ne menjünk már le dopeman szintjére...
A Jobbikot mindig is az MSZP leánycégének tartottam, arra voltak kíváncsiak, hogy össze tudják-e verbuválni a szélsőségeseket egy ellenőrizhető csoportba. A kontroll miatt kellett nekik.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)