ő sem mondja meg mit hova írj, csak ha kritizálni mered a topikjában, akkor törli a hsz.-t... a másik: személyeskedésben nem vesz részt? engem mindössze csoportosan elkövetett garázdasággal vádolt meg, ráadásul úgy h nem is ismerjük egymást... sztem nem kell hozzászólni a trollhoz, akkor magától odébbáll.
"Megalázó, jogsértő, hogy Gulyásékat bilincsben vezetik
Mivel nem veszélyesek, ez csak a megalázásukra volt jó."
Vízfestékért kormányon most meghurcolnak, de 2006-ban ellenzékben a kockakő és a molotov koktél mehetett középületre, autókra és rendőrökre is...
Nem tudom kire gondolsz?
De szerintem amikor ilyen kijelentést teszel általad ismeretlen emberekre, hogy nem dolgozott soha életében, ez a gonoszkodás részedről, inkább olyan szadista hajlamnak tűnik.
Egyébként most is programot fejlesztek (remélem ezt elfogadod munkának), de időnként nyomok egy Alt Tab-ot .
Akkor erre reagálok.
1. "Egy ember akit a gépházból is kiraktak, ami kivételes eset"
Téged meg a saját topicodból tettek ki, ami legalább ennyire kivételes... Konzumos meg elbukta a topicgazdai jogát az egyikben.
2. A kétszeri kitiltásomra meg nem túl korrekt hivatkozni, miután te tiltottál ki (és innen)...
3. Hagyjuk az offolást. Én tartom magam hozzá, de akkor ez rátok is legyen érvényes.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)