"de most leviszik ezt is 5% ra a mocskok."
Hangsúlyozhatjuk úgy is, hogy csak most viszik le a mocskok. Illetve jövőre, mert idén még nincs választási év.
A netadóval is az volt a helyzet, hogy az utcai tüntetés után hirtelen megvilágosodott a kormányzat és belátta, hogy mekkora hülyeséget csinált, de több mint másfél évig csak beszélt arról, hogy csökkenti az adót, de valójában csak pár hónapja csökkentette a net áfáját.
Nem volt mindegy.
Amikor példákat hoztam arra, hogy a bölcs képviselőink képesek mindent megszavazni és mindennek az ellenkezőjét is, akkor annyira küszködtem a bőség zavarával, hogy nemcsak a netadót, vasárnapi boltzárat és az olimpia rendezését soroltam föl, hanem a vizitdíjat és 25%-20%-25%-os áfarángatást is. Minden rezsim képes mamelukokkal megtölteni a parlamenti széksorokat.
Úgy emlékszem, hogy a kvótanépszavazásos szálba ezt többször is beírtam, mert a népszavazási kérdést szándékosan úgy írták ki, hogy az országgyűlés jóváhagyásával Brüsszel annyi migránst telepíthet ide, amennyit csak akar.
A 2005-ös módosításig is mindegyik megfelelt, de mivel ez nem felelt volna meg, ezért módosították. Szerintem ne nyugtalankodj, összehozzák a business-t. A reklám fontos volt nagyon. :)
Ebből még nem jön le, hogy pont akkor meg kellett venni, de én úgy tekintem, hogy a mostani jó kapcsolathoz ez volt az oroszok egyik fő követelése, úgymond az első lépés.
Azért cserébe persze, hogy a fel nem használt gázmennyiséget ne fizettessék ki, hanem levásárolhatjuk később, tettünk még más gesztusokat is (Paks II, metrófelújítás, egyebek).
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)