Épp hallgatom a híreket, az LMP megszólalt, háromszorosára emelné a kezdő tanárok fizetését. Ez most minimum 165000 Ft (a bérminimum miatt), vagyis, ha jól szavazunk, hamarosan fél misit fog keresni egy kezdő tanár havonta. A legszebb pedig az, hogy egyben az iskolákat visszaadnák az önkormányzatoknak. Fizessék azok a megemelt béreket. Hehehehe...
Az mondjuk érdekelne, hogy a tv-n keresztül hogyan állapítottad meg, hogy befogadott, oltalmazott menekültet, vagy illegális (pl. esetleg Orbán által továbbpasszolt) migránst látsz-e éppen, de a lényeg nem ez, hanem ez: Már régebben leírtam, hogy a migráció nincs Magyarország 10 legnagyobb problémája között! (Ezzel nem akarom azt mondani, hogy nem létezik, vagy hogy nem lesz később nagyobb probléma, de azt igen, hogy ami itt folyik, az egyrészt indokolatlan, másrészt meg semmiféle megoldást nem tartalmaz, nyomokban sem.)
te azt tudtad, hogy nem kell sorbanállni a segílyért? tényleg nem ide az a német nyugger jön, aki megkapja a 800 akrámennyi minimumot, főleg falura, ki más menne? ne viccelj
Szerintem meg a progresszív adó ment a másik kárára. Az, hogy az egyik csak részesült a közjóból, a másik meg csak belepakolt. Elég szegény a szellemi javakban,aki ezt elfogadhatónak gondolja.
Dé Édes.. Neki nem a gyerekei keresik a nyugdíjra valót..::))) KÜLÖN EMBEREK VAGYUNK, HOL VAN MÁR AMIT KORÁBBAN LEVONTAK ERRE A CÉLRA.. azt mondja Gambi magukra költötték a komcsik,azzal megint nem megyünk semmire.. Na majd a Migrások megkeresik a nyugdíjra valót.. meg ám__))))::))) Passzívan..
"Te állítottál valamit a migráns és menkült közötti különbség fontosságáról. Erre válaszoltam. .." Én meg csak próbáltam felhívni a figyelmedet arra, hogy értelmetlen baromságot.
Az 1300 kvóta szerintiek pont ugyanonnan ugyanakkor jöttek, mint az Orbánék által befogadott 4000, ugyanúgy mi BÍRÁLNÁNK EL, pont ugyanazt a menekült/oltalmazotti státuszt kapták volna. Hiszen azt is mi bíráltuk volna el. . Ezek a tények, a többi Fidesz hazugság. . 1300 veszélyes, nem bírja el az ország, oda az etnikai homogenitás, ugyonnan 4000 nem veszélyes, elbírja az ország, nem veszélyezteti a magyarságot. Ezt az ökörséget csak Fidesz hívőkkel lehet elhitetni.
Te állítottál valamit a migráns és menkült közötti különbség fontosságáról. Erre válaszoltam. Már régóta telepítik a "menekülteket" a fejlett országokba. Ez 2015-ben csak felgyorsult. Az irdatlan mennyiség és a sebesség már érezteti hatását. Ne félj, nem teszik ki őket, ezzel csak a lakosságukat akarják nyugtatni. Egyszerűen nem tudják kirakni. Esélyük sincs. Halottál már olyanaokról akiket nem érdekelnek a törvényeid? Tudom, majd elkezded átalakítani a sajátodat, hogy passzoljon az övékéhez. De azért kijelented, hogy nincs másik törvény nem? :)
Te hazudsz! . Az 1300 kvóta szerintiek pont ugyanonnan ugyanakkor jöttek, mint az Orbánék által befogadott 4000, ugyanúgy mi BÍRÁLNÁNK EL, pont ugyanazt a menekült/oltalmazotti státuszt kapták volna. Hiszen azt is mi bíráltuk volna el. . Ezek a tények, a többi Fidesz hazugság. . 1300 veszélyes, nem bírja el az ország, oda az etnikai homogenitás, ugyonnan 4000 nem veszélyes, elbírja az ország, nem veszélyezteti a magyarságot. Ezt az ökörséget csak Fidesz hívőkkel lehet elhitetni.
Befogadott menekültet, aki segélyekért áll sorba bizony sokat láttam : A tévében és a médiában, ahogy Németországban mit művelnek. Hogy itthon még nem dúrvult el a helyzet az annak köszönhető hogy van egy ilyen remek miniszterelnökünk aki kiáll a hazája védelmében, és el meri mondani a véleményét. ( biztos láttad az analfabéta Ahmed -et a Spiegel TV -ben...ahogy kiutalt neki az önkormányzat egy lakást...nem dolgozik, segélyből és...8 gyerek , két feleség, és még jön a 3. feleség is nemsokára utána :_) Itt volt ma is nálunk a német nyugdíjas csoport..akik itt laknak a környező falukban..ne tudjátok meg hogyan ki vannak akadva Merkel -re...aztmondják megbolondult. Németországnak vége ha igy megy tovább : ime a videó : https://www.youtube.com/watch?v=qkMlWwAiw5k
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül