én a 2-3 nap alatti sokszorozásokra gondolotam :) ha a bevezetéskor ráköltöttek X ft-ot hogy egy kicsit beindítsák a rakétát (spekik ráugorjanak), ugyanekkora X-el most csak max 2 ezerig ha fel tudnák húzni, a beragadtak miatt. ennyi csak a gondolatom.
Törölt felhasználó2022. 02. 15. 10:53
De ha érkezik egy (vagy több) olyan bejelentés, amire senki sem számít... Akkor bármi lehetséges.
ez a f.s tényleg arra várt, hogy vegyek belőle :) nekem ok, mehetünk megint 9 ezerig :) - na, komolyra fordítva: 1700 körül volt valami nagyobb törés benne, akkor még nem figyeltem ezt a pappert, beírhatná valaki, aki tudja, mi történt ott.
En azt gondoltam es azt gondolom hosszutavon ez stabil energia ceg. En beleraktam az SZJAT, jo lesz ez nekem, de masnak nem ajanlom. Harom fundas ceg eddig biztosan emelkedett mindig uj csucsra: MOL, Richter, OTP.
Nem csoda, hogy nincs vevő. Nagy a bizalomvesztés és látva az ajánlati könyvet rövidtávon necces is az emelkedés. A Nap is az EPDUF is elrontotta ezekkel a borzalmas öntésekkel. Gondoltam az SZJA pénzemet betolom valamelyik kicsibe hosszútávon. De inkább nem ebbe a kettőbe, mert ha ilyen hülye módon tönkretették a saját részvényeik iránti bizalmat, akkor inkább hanyagolom őket. Van ötlet melyik kicsibe érdemes, ami hosszútávon stabil? :)
De itt vevot nem talalnak mar. Egyre gyerebb a forgalom. 50-100Ftert felvasaroljak a ceget, ezen kivul ebben a csorgasban kalap kabat. Nincs forgalom. 4-5%ot verni naponta 5-10millio forintert? Abbol nem lesz Napero park. Van ez az Épdufferr ceg. 100illios forgalmat csinalt az emelkedesben. Ez az esesben elbukja az erdeklodest. Valos vevo mar csak 50-100Ftert jonne, de ott 200-400millio lenne csak a piaci kapitalizacio, az nekik sem eri meg. Sakk Matt
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf