Szia, időkorlát volt. 2021-es utolsó közgyűlés kapcsán kb rá 1 hónapra lehetett kereskedni a részvényekkel. Továbbá van ilyenkor egy hosszabb adminisztrációs időszak is. Mindenesetre én megtartom a részvényeket, sőt az új jegyzésen is vásárolok. Tipp a fiataloknak (megfogadni persze nem kell) Sikert elérni tőkekoncentáricóval lehet, számomra legalábbis ez vált be. Spekulálni még én sem merek, nem is akarok rövidtávon. Eddig a hosszútáv mindig engem igazolt, persze az elején én is belesetem a rövidtávú spekuláció hibájába, de az élet megtanította számomra a tőkekoncentráció, hosszútávú és stratégiai gondolkodást.
A tőzsdei érzelemeket magában rendezi az ember. Itt (500000000 milliomodik hibaként) egy hullókésbe nyúltunk remélhetőleg az alja környékén. Ha nem, hát nem. próbáljuk a pozit javitani. Vettünk már kivül szép, belül rothadt gyümölcsöt vagy zöldséget.
Nezd, van penz amit befektetnek meg, otletelek. Szerinted nekem ez 2.5 milllara 10% nem jott mar be maskor? Annyi egyszeruek vagytok mint a faek. Ilyen emberek miatt kell elmenni a topikbol. Legyen igy. Legyen kus es nema bamulas. Udv
A napos orak szama is sokszorozodott. Ilyen jo telre nem emlekszem. Egy hete 10fok van februarban semmi felho egyik nap sem. Ma 12fok napsutes, es igy telik el egesz tél. Ez is kedvező a cegnek.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf