Mennyi volt eddig az összforgalom a bevezetés óta? Szerintem bőven az a kategória, ami a kicsiket jellemzi. OTP Klíma alapjába pedig beférne, az vette az Alteo-t is.
Törölt felhasználó2022. 02. 08. 23:06
Valakik azért elég jó ideje megveszik ezt a rengeteg részvényt itt 1000-1200 között. Csupa tudatlan kicsi lenne? Én nem hiszem... De persze a tőzsdén minden lehetséges.
Érdekes "történet", nemrég mennyi is volt az a maximum? Bizalomgerjesztően megjátszották és sokan nyakig maradtak a lekvárban, valószínűleg az idők végezetéig!? De ez most nagyon "hihető"!?
a "nép" akkor mozdul rá egy ilyen speka papírra, ha látja, hogy van benne mozgás, felhúzások, amit meg lehet játszani. ha csak azt látja, mit itt, hogy az első két nap beetetés után csak öntik, akkor hülye lenne még játékpénzzel is beszállni. nagyobb forgalomban hamarabb és többet ki tudtak volna szórni. de ha nekik jó 1000 darabonként kínlódni 1150-en, hát ok :)
Sok mindent gondolok, de hogy okosak, azt nem. Ha okosak lennének, akkor 20-30% haszonnal adnák, de legalábbis 3 hónap után mondjuk egy hétig hagynák spontán emelkedni. Nem hagyják. Szerintem buta emberek.
Gondolom kell nekik vissza a pénzük + a haszon gyorsan. Plusz le kellett nyomni, hogy a nép azt higgye olcsó és mennyiséget el lehessen adni. 1000Ft-on nyomtatott részvények 1150-en +15%-ot hoznak nekik, az szép summa. Okosak!
Nem értem őket. Miért jó nekik, hogy mindig visszarántják 1150-re? Minden adott lenne, hogy emelkedjen, de amint lendületbe jön, beszórják az ezres csomagokat 1150-re. Mint ha nem is akarnák, hogy feljebb menjen az árfolyam. Értem, hogy aki megvette 1000-en, annak jó eladni 1150-en is, de nem lenne jobb 1300-on? Természetes, hogy egy emelkedő trendben elad a tulaj, a pénz is jól jön, növekedik a közkéz. De mi értelme visszafelé rángatni a papírt???
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf