Csodát ne várjunk, ha szar lesz a jelentés esik, ha jó, akkor marad minden így ahogy van. Amíg nincs story, addig nem lesz árfolyam emelkedés. Story meg nincs, ami felettébb szomorú.
Szóval még másfél hét lehet a jelentésig. Kínkeserves lesz kivárni, miközben a nagy papirok mind elhúznak. Aztán majd bottal üthetem a nyomukat, ha esetleg a jelentés után sem lódulna meg, vagy esetleg még innen tovább sülyedne. Megfogadtam hogy veszteséggel nem adom el. Már több mint másfél éve várok, azóta sokat hígitgattam. De a tőzsdézés kapcsán már sokszor sokmindent fogadtam már meg, és szegtem aztán mégis meg. Tudom, másfél év még nem sok idő ilyen magas kockázatú befektetéseknél. Öt év talán már az lenne.
Repkednek a döglött pulykák is, lásd matáv.. de itt erősen penetráns szag terjeng csak..a pálpusztai chanel parfümnek tűnik itt...egyelőre csak a kisbüfik átvágásért jöttek tőzsdére Vajon mi más szándékkal lettek ny(elő)rt? Nagyokos kamuzik majd valamit...
Semmi nem tiltja, hogy a jelentés időpontját hivatalosan nyilvánosságra hozza a cég. Ha úgy fogják nyújtani, mint a rétest, akkor esetleg vehetnek majd 900 alatt is. Ha ilyen szépen süt a nap, akkor profit warningot is közzétehetnek a 3. negyedévre.
ja es akkor ebböl arra következtetsz, hogy mar a pannyban is ertetlenkedve fogadott mar szabaly miatt akkor 08.24hez kepest legalabb 30 nappal kesöbb lesz. Vegülis lehet benne vmi :S
Köszönöm a tájékoztatást. Viszont a felvetésre nem kaptam választ, miszerint be tudja-e támasztani az árfolyamot alulról a cég, mert úgy gondolja például, hogy 920Ft-t megér a papír?
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf