saját bevallásuk szerint termel a cég. na most ha növekedés nincs, osztalékot nem fizet, akkor van cashflow, azaz a pénzt ott ül valahol. be lehetne 10M HUF támasztani az árfolyamot alulról, de nem teszik. én ezt értem akarat alatt.
annyi pozitiv hozadeka legalabb lenne a premium kategorianak, hogy ott mar kötelezö ev elejen publikalni egy rohadt esemenynaptart es akkor nem itt kene barchobazni, hogy vajon mikor meltoztatik kijönni az rohadt jelentes
Sőt én inkább azt látom, hogy abba az irányba megyünk, hogy még egy nyomorult story-t sem tud mondani a vezetőség. A Megakránnak ott van paks, az Epduferrnek ott van a hidrogen, itt pedig zéró. Ott, lehet mondani, hogy azok is speka storyk, de legalább VALAMI, amire befektetők fel tudnak figyelni. Növekedni nem tud cég a kamatkörnyezet miatt, osztalékot meg nem szeretne még fizetni, mert jó lenne a zsozsó a növekedésre. Trap-22. Amúgy megvenni sem kellene felfelé egy darabot sem, csak beállni 940-re mondjuk 10K darabbal. Az egy akkora támasz lenne, hogy senki nem fosna felfelé venni. 1000-2000db az nem támasz, a felé még én sem állok be. Szóval még ezt a kockázatot sem vállalják, vagy nincs 9,4M forint cash az akcióra. :)))) .
Nem! Földvàrinak szerintem nem itt kellene kommunikàlni, hanem arról gondoskodni, hogy minimum 1500 Ft legyen a részvény tőzsdei àra, ha màr annyira rendben a termelés meg minden ahogyan itt írja. Mindegy miket mond, hàrít. Aki nem vak làtja, hogy pöcse van a menyasszonynak. Szomorú, hogy nem érzi felelősségét abban, hogy az egyébként tök illikvid részvényét legalàbb névérték fölé emelje.
Ez így rendben! De mi volt ez a szemétkedés az elszàmolàssal és most miért szartak be és engedték mégis az eddigi gyakorlatot? Tök hülyék és élükön a meggazdagodott Lantos a főhülye. Az EU-ra mutogatnak, amikor mindenki előtt vilàgos, hogy a Mészàros féle korrupciós tàrsasàgok szekerét artàk tolni. Erkölcsi és szakmai nullàk!
A kormány célja, hogy a magyar villamosenergia-termelés legnagyobb része két forrásból származzon: atomenergiából és megújuló energiából, elsősorban naperőművekből.” A két technológia hatékony működtetéséhez „szükséges az energiatárolási kapacitások fejlesztése. Magyarország villamosenergia-termelésének közel felét a karbonsemleges nukleáris energia adja. A Paksi Atomerőmű további üzemidő hosszabbítási projekt és a Paks II. beruházás megvalósításával ez az arány hosszútávon is fenntartható
Földvári Úr!Mikorra várható a következő készpénzes tőkeemelés 1250 forinton? Lesz egyáltalán befektető aki ilyen árfolyam mellet 1250 forinton hajlandó a tőkeemelésre?
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf