Talán a vezérnek meg kellene szólalnia. Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Életképes vállakozásról beszélünk vagy sem. Ha igen, mondják el a piacnak, hogy mit terevznek. Ha nem, akkor meg valjanak színt, hogy miért baszták át a népet.
miért ne lennék ideges? viszont te meg gyengeelméjű vagy, ha nem fogod fel, hogy nem az opus miatt. volt anno opuson, eladtam nyerővel. sőt volt, masterplasom is, azt is eladtam 4x áron. sőt volt 4ig anno, azt is 2x áron adtam el. éééééééééééééééééééééés??? attól még ez a papír itt továbbra is szar. :)))))
jelenleg nem vesznek. Földvári Úrnak sem kell névérték alatt sem. de tudják ki adja, hiszen ha csak ránéznek a könyvre egyik majd másik nap, látná. mindegy.
Illetve egy részvény ára lassan az egy részvényre jutó saját tőke 50%-át közelíti valószínűleg. (Bár ezt majd látjuk a féléves jelentés formájában.) Ja és ezen saját tőke úgy áll össze, hogy egy tekintélyes rész kp, míg másik rész korábban beüzemelt napelemem, melyek piaci ára valószínűleg azóta növekedett volna a piacon (de a könyvben ugye nem).
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf