Milyen strómannt nem értesz? Nehogy ne legyen már emberetek, akinek megengeditek, hogy vigye a pénzes táskát, aztán meg ő megy majd a sittre! Ez manapság így működik. Aki ezt nem látja, az vak!
Ne add meg magad! Épp annyira lehet igazad, mint Földvárinak! Sőt, Ő nem tud semmit, legalábbis ezt írja nekünk. Mi legalább tudjuk, mert látjuk, hogy ki akarnak csinálni bennünket.
Ok a torteneteket ismeren de a stromant nem ertettem .ha van egy jelentosebb kp ert jegyzett reszvenyed nincs ertelme hogy keverd az arat . (Tudom fotex ?
Persze, értem, te nem? :) A stróman adja volt az alapsztori, erre próbáltam logikát húzni, de természetesen nem hiszek benne, hisz elég nyakatekert lenne a történet. De a folyton eső kispapirokban hasonló agymenésekkel próbálják magyarázni az esést...azaz stróman adja pakolja a könyvet, miközben valakik gyűjtik össze egyre olcsóbban a kicsiktől.. bullshit Azonban voltak kis magyar tőzsdéken már "szép" történetek. Elég csak a napi limitet időkre visszaemlékezés. Otp soros 2008... mlm piramisjáték alapú napi limites rallyk esések kisrészvényekben...szép idők-történetek 15% napi limites elmozdulás szinte kötés nélkül napkig, tömve ajánlattal a könyv az irány szerint, aztán tömő nap +- napi limites árfolyammozgással, és az árfolyam rendszerint visszatért az eredeti szintje közelébe pár napon belül...
Hogy érted? Veri le az árfolyamot, hogy a cég minél olcsóbban kapjon, aztán visszabliccelik neki az eladott darabszámát a későbbiekben, a cég a megvett pakkot majd tőkeemeléskor jóval drágábban eladja az új rv.-t jegyzőknek? De hát folyamatosan cáfol a főni... persze sokat sem tesznek ellene
ATL 910 eddig. Valszeg cél, hogy kiugrasszák a nyulakat a bokorból, új atl-lel... mindenesetre nem túl biztató villantás volt. Addig is törölgetjük az 1rv-re eső saját tőke értékkel a szemünket vagy a seggünket (pl app, opus stb ezek példája alapján van tér lefelé). Tudom kisrészvényben nehézkes, de nekünk egyszeriknek marad a TA-ra "támaszkodás" max. Vagy duplaalj, de lehet itt még hullókés is... száz forintnak ötven a fele, így mulat a magyar :) 1480-nak meg 740, így meg a nap(szám)os vagy 1400-1100 - 800??? vagy fibo is hasonló?
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf