Minden szavaddal egyetértek. Gondolkodásmód kérdése az egész. Ne nézd naponta, és kevesebbet idegeskedsz! Itt szerintem is nagyobb az emelkedés, mint az esés valószínűsége, de nem holnap, hanem több éves távon. Ezen legfeljebb a "nemzetközi helyzet fokozódása" változtathat, de nagyon, de átmenetileg, megint csak szerintem. Én mindenesetre gyűjtöm.
Világosan látszik persze a manipuláció is. Hazudnék, ha azt mondanám tavaly ilyenkor elhittem, hogy kikerülhet az indexből, aztán mégis. Rá is fizettem, az is igaz.
:) akkor most megint egy fideszes propagandát fogok lenyomni.
Reklámadó. Én nem tudom, hogy jó vagy sem, ahogy te is írtad tulajdonképpen már én is szarok rá. (az árbevételre vetített 40%-os adót én egyfajta szankciónak tekintem. Erre kontrázhatnék, hogy a franciáknál x bevétel felett hetvenvalahány százalék az adó, ami szintén őrület)
Néhány nappal ezelőtt volt a Magyar-Szlovén kézilabda meccs az RTL-en. Nos, én végignéztem a közvetítést. Azaz csak végig néztem volna, mert a meccs legvége előtti időkérés utáni 35 másodpercet már nem közvetítették. A riporter elnézést kért és lekeverték. Talán az Oral-B reklám volt az, ami fontosabb volt. Ez szerintem a nézők olyan mértékű leszarása, semmibe vétel, hogy első gondolatom az volt, hogy szavazzanak csak meg bármit, ami ezeknek fáj, ha ilyet megtettek. Persze, hogy nem volt igazam, de a pillanatnyi felháborodás nagy úr. Ezzel nem szerettem volna a reklámadó jogosságában ítéletet mondani. Pusztán annyit, hogy az RTL ezt nagyon szemét módon csinálta.
egy szarul működő demokráciában pontosan ezekkel az érvekkel védik ezeket a lépéseket. de mivel már szarok az egészbe ezért ebbe a vitába sem fogok belemenni :)
ezt az Origós dolgot felfújták picit. Lehet, hogy a tulaj a saját jól felfogott érdekében -akár-, politikai nyomásra, vagy önmagától a politikai szimpátia elnyerése végett rúgta ki -az egyébként nem is olyan régen kinevezett- a főszerkesztőt. Ha így volt, nagyon csúnya dolog. De ne legyünk már ennyire álnaívak. A tulajdonos egy kőkemény gazdasági társaság. Én sem nézném jó szemmel, ha egy alkalmazottam nyilvánosan ócsárolná az üzletfeleimet. Simán kirúgnám én is (persze találnék más indokot).
Gondolom, hogy pl. az ATV-ben, vagy a Hír-TV-ben valamelyik műsorvezető hirtelen megvilágosodna és elkezdene saját önálló életet élni és a csatorna érdekeit sértő műsorokat készíteni, simán kirúgnák.
Érdekes még az is, hogy ha a telekomra -mint 100%-os tulajdonosra- tekintünk, akkor nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a telekomot pedig a német többségi tulajdonos irányítja (hiszen mindenben az történik, amit a DT elképzel), így végső soron az nem is magyar kérdés. A németeknek (és benne a német kormány, mint a DT egyik fő tulajdonosa :) ) ezek szerint már nem is annyira fontos a szabad sajtó, ha a saját anyagi érdekükről van szó. Puff neki!
azért az a "be" még mindig inkább ki, csak talán a mértéke csökken és talán a sorozatos és tendenciózus szívatás nem folytatódik. Tulajdonképpen már ez is nagy eredmény. Orbánékkal ma Magyarországon szembemenni egy cégnek, vagy bármely egyénnek életveszélyes.
a múltkor éppen erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy ideje lenne már valamit adni is, hiszen a telekom lement kutyába. A jó kutyát pedig nem csak fenyíteni kell, hanem jutalmazni is.
" vajon miért csak a telekomban alakul ki flood-
olás? talán mert itt minden hsz annak számít
mivel behalt évek óta a rv."
Biztos voltam benne, hogy a telkó forumot alkotó közösségnek semmi köze nincs ehhez a helyzethez.Sikerült ismét vmi rajtunk kívüli okot előcincálni.De mi az, hogy "behalt" és miért ne lehetett volna a telkó shortról dumálni?!
ki állítja, hogy csak itt alakul ki. Már a fogalom elterjedése is kizárja ezt. Vagy szerinted a telekom fórum miatt terjedt el ez a fogalom? :)
Amikor félóránként van kötés, vagy 2 Ft-os ársávban mozog napokig a részvény, akkor teljesen természetes, hogy egymást kedvelő emberek között más téma is előjön. Te egyébként értelmes ember vagy ezért különösen fájó számomra, hogy ennyi rosszindulat szorult beléd. Őszintén gondolom, hogy kár. Nekem is az, pedig nekem nem vagy több, mint egy nick -ami ráadásul állandóan megváltozik- a sok ezer közül, akikkel már beszélgettem itt, vagy máshol. Neked ez a viselkedés már napi szinten okoz gondot, ebben biztos vagyok. Nem hiszek abban, hogy ha valakit itt nem kedvelnek, akkor azt máshol igen. És most nem az egy-két mínuszra gondolok, mert ha nem bólogatsz mindenre, akkor az természetes. Engem sem zavar, ha te, vagy dorellik mínuszolgat,hidd el. Ha minden írásomra 8-10 mínuszt kapnék, akkor meg levonnám a következtetést.
Még azt gondolom, hogy megváltozni sosem késő. Viszont változni csak az képes, aki áhítja azt. Ha neked ez a mostani Önmagad jó így, akkor sincsen nagy probléma, csak olyan embereket kell keresni, akik így szeretnek.
ha real gépnél vagyok beírom a zárót (még az indit is gyakran) függetlenül, hogy dorellik ezt követeli-e.
Igaz ma-holnap tudom most megtenni, aztán hétvégén elutazom egy szigetre.
Mtelekom