Én nem napizok, tartom évekig is ha kell. Volt már kivezetett egy-két rv-m (brau, démász). Megelégednék évi 2-2,5 milla osztival, akkor nem is nézném az árfolyamot.
az 5ft-s nagybüfi kapcsán, szarvasvadász aki az elliot hullámokat tekinti legfontosabb kereskedési alapjának, szval aki a kereskedéssel már némi aprót tud szerezni magának ma is így nyilatkozik itt a pf topikon:
"Kis hal vagyok, 3.2 mFt adót fizettem idén az államnak, nagyhalak szinte biztos, hogy nem írogatnak ide. Ami a kanyarokat illeti, gondolkozz csak el egy picit: átlagban naponta kb. 1 postról beszélünk a rajzon - épp ez a rajz egyik kulcsüzenete: ennyi ráfordítás bőven elegendő ahhoz, hogy érdemben kereskedj. Most gondold végig, hány kereskedelmi témájú post jelenik meg ebben a topicban naponta? Mondjuk 100-200?
Kb. 5 órám van abban a képben, a "babérok" nem érdekelnek, max annyiban, hogy ha sikerül bárkit is elgondolkodtatnom a mondandómmal, ha bárkit is arra ösztönzök, hogy fórumozás helyett magába fektessen több időt, számomra már megérte.
szarvasvadasz"
Az mindig benne van. 317-320 között várom szeretettel.
Mielőtt megköveznétek finoman jelzem, hogy az emelkedésben vagyok érdekelt, de mindenre fel kell készülni.
Mtelekom