a másik h én a beragadt 425-ös telóimon sokat nem fogok keresni ha azt várom h addig elmegy az árfolyam és nem lépek semmit közben akkor annyi történik h nullában kiszálltam eddig 2 plusz kitudja hány év után....
hát ugye ez lenne a terv(em) fő része h részvénybe érjen minél többbe...ennek ugye támaszt ad a telo, mol alacsony árfolyama itt még lenne tér bőven felfelé meg akkor ugye az alapoknak venni kell...kötelező...
azért a 330-ra betett dugónak hetekig meg sem próbált nekimenni. Ma meg kb 10 percig tudott csak ellenállni (ellenállni?). Igazából ellenállásnak nem is nagyon volt nyoma. Az emelkedést is csak a szokásos ok állította meg. Nem vették tovább, így rögtön negyedórás szünet következett a kereskedésben. Ezután a szokásos forgatókönyv...
Nap végi záró? Mondanám, hogy nulla közelébe visszakötik, de még talán nem értük el a kijelölt csúcsot, ami szerintem közelebb van a 40-hez, mint a harminchoz.
Ha meg tényleg igaza lesz a Concordnak és a héten felminősítik az országot, akkor megint csak kiszámíthatatlan. Éppúgy eshet erre, mint ahogyan erősödhet is. Olyan befektetők nélkül, akik a pozitív hírre veszik, míg a negatívra adják csak azok tudják a pillanatnyi irányt, akik még játszanak vele.
a fitch péntek este nyilatkozik rólunk, szép kis meglepi volna (bár tőle várható a leghamarabb), ha kivenne a bóvliból és befektetésre ajánlottba tenne bennünket.
vacilláltam én is...csináltam egy kis nyerőt idén napikból...bátrabban lépegetek emiatt...és ugye én tényleg azt gondolom h nemsoká felminősítés és ez határozza meg a kereskedésem...
mondjuk én picit meglepődtem, amikor azt írtad, hogy 330 felett megint beszálltál. Miért nem 320 alatt? Na jó, azt megértem, ha valaki nem mer beszállni a telkoba. De havi csúcson? Igaz, hogy azt mondja minden elemzés, hogy ha átmegy x-en, akkor x+1000 lesz két nap múlva...
még valamennyire visszahúzhatják, tettem én is utánad egy vételi megbízást 31-re ha úgy néz ki, hogy stabilan áttör, de aztán visszavontam a megbízást.
hülye voltam...ráadásul ezt már nem akarom tartani napon túl...nem értem magam h miért...annyira nem akarnék lemaradni a felről h részesedjek a plusszokból...áhh mindegy...és basszus ezeregyedszer is lefordítják de h ez a ki baszott telo és mol vezetés se csinál semmit...miért nem veszik ők...hihetetlen elnézik ezt az árfolyamot...brrrr
Mtelekom