..Ct-én voltál már?
...mert volt egy rokonom 36-évesen hasonló tünetekkel...s csak utólag derült ki,hogy tumora volt...4 gyereket hagyott hátra...
...keres egy jó dokit...lehetőleg pesten...
én a miskolci orvosoknak köszönhetem,hogy a bal fülemre már nem hallok szinte semmit...a pesti profnak meg azt hogy meg mentett attól hogy tolókocsiban végezzem,mert idejében kioperált egy daganatot ,ami a hallócsontjaimat már tönkretette,és megtámadta az agy mozgásközponti részét...
..még élek hálás leszek..s ekkor döbbentem rá az élet igazi értelmére...addig csak a pénzt hajszoltam...3 üzlet...szinte csak aludni jártam haza...a fiam úgy lett 10 éves,hogy szinte mellette sem voltam....
..ma már első a család,boldogság és egészség...a pénz jó ha van....de nem szabad hajszolni...tudni kell mi az elég...és lassítani...mert az élet rövid,és mire észbekapunk már el is repült...
....remélem hmarosan rendbe jösz....
Én is így vagyok ezzel!Ez egy jó topik lett.Nem megy rajta az irigykedés,meg szapulás,mint nagyon sok más topikban.Ide szeretek írni,mert normális emberekkel lehet eszmét cserélni!
nekem most 15 millió van telkoba mint írtam 558 on ,de nem ez a lényeg ez is de a lényeg ,hogy jó lenne ilyen jó barátot személyesen is megismerni ,manapság kevés az igazi jó barát ,de úgy látom lenne itt egy pár
Látom mára elrugaszkodtunk a pénzügyi élet izgalmaitól, és jól is van ez így. Ami a munkát illeti, egy pályázat átfutása 2-3 hónap, ha nem skerül, lehet előről kezdeni. Párhuzamosan többet futtatok, most 3 helyről várok visszajelzést (utolsó körre).
Ami az életvitelt, fejfájást, szédülést illeti...
Az biztos, hogy a legfontosabb, hogy az ember legyen egyensúlyban magával és a környezetével. Más szóval légy tisztában az erényeiddel, a hibáiddal, törekedj a folyamatos fejlődésre, de fogadd el magad. Egy jó társ elengedhetetlen, szerintem a mozgás is kell, és egy kis vörösbor is :-) Szabadiső, szabadidő, szabadidő! Na ez nagyon nehéz, sokáig nekem sem igazán volt.
A redszeres fájdalomcsillapító "méreg", de gondolom nehéz lenne nélküle, a folyamatos fájdalom ellehetetlenít. Egy fejmasszázs is csodákra képes.
Lehet az a baj Miki,hogy nagyon sokat foglalkozol az üzlettel.A tőzsdével,meg ugye a munkádból kifolyólag is sokat idegeskedhetsz.Lehet,hogy nyugtatók segítenének,de arra sem jó rászokni.Hidd el,hogy nekem is volt ilyen szédülés meg fejfájás.Azt állapították meg,hogy idegi alapon van.Napi több kisebb szédülésem volt és sokat fájt a fejem nekem is,de már hála istennek jobban vagyok.Próbálj meg egy kicsit le ereszteni.A tőzsdére meg,ha adhatok egy javaslatot és ezt nem csak én mondtam már,hanem egy két tőzsdés ismerősöm is ezt vallja!TŐZSDÉRE CSAK ANNYI PÉNZT TEGYÉL BE,AMIT HA TELJESEN EL BUKSZ,AKKOR SEM FOG MEGVISELNI SEMMILYEN MÓDON.OLYAN PÉNZZEL JÁTSSZ,AMIT HA KI DOBNÁL AZ ABLAKON,AKKOR SEM FOGLALKOZNÁL VELE.Nem látok bele a pénztárcádba,de szerintem sok pénzt raktál ide be és hát itt nincs olyan,hogy biztos.Ezeken a dolgokon gondolkozz el!Mint már írtam az én édesapám nagyjából 34 milliót bukott a tőzsdén.Ezért a pénzért elég sokat dolgozott.Egész életében rakosgatta.El bukta és sajnos már nincs is velünk,mert nem tudott beletörődni.Szóval ez nem egy egyszerű játék.nekem pl ha lenne 100 millióm,akkor abból max 5 millával játszanék.Ez is egy szerencsejáték,és semmi más!
Mtelekom