Ebben megegyezhetünk, szerintem 1000-ért sem lenne drága, csak egyelőre nem indult el felfelé, azért azt látjuk hogy nagy tételben veszik is. (remélem nem egyik zsebből a másikba rakosgatják.)
Ha az 1000ft-os papírod 200-at ér, akkor buktál 80%-ot.
Ha már csak 100-at akkor további 10%-ot.
De aki 200-on szált be az 50%-ot azaz megfelezte pénzét (persze csakha el is adja ott, de ha kivár).
Szóval sose mond, hogy nem lehet leljebb.
Én is bízom benne, longra várom, de ha megindúlna, akkor bukóval dobnám, és leljebb visszavennék többet, ami persze hamar visszatermelné a bukót.
Azért azt látnod kell, hogy osztottak ki saját rv-t ,de nem vásároltak.
A cég alulértékelt, tartósan profitot termel nincs nagyon eladósodva és az eszközértéke közel van a rv árához is. Tehát nincs valódi realitása az esésnek.
Igazad van, és teljesen egyet is értek. Alapból abból indultam ki, hogy az elmúlt napokban 540 alatt nem zárt, ezért gondoltam, hogy ez megtartja, és innen felfelé indul. Te honnan longolsz? Én nem vagyok poziban, most gondolkodom, hoyg vegyek-e...
Látszólag?
2000ft ról esett le, aki 1000 bevásárolt?
550 még mindig lefelezhető.
nézd meg a keget! Persze mondhatod hogy nem egy a két cég.
Szerintem a legnagyobb probléma az, hogy a cégnek alig van saját részvénye. Tavaly azzal nyugtatták a kisbüfiket úgy 800 tájékán, hogy lesz saját részvény vásárlás ami felhajthatja az árfolyamot, még egy robottőzsdést is alkalmaztak itt a fórumon aki hirdette az igét.
Ez nem egy jó hozzá állás, még bőven le tud feleződni is!
természetesen én longban vagyok, nem várom tovább le, de a tőzsdén ne mond olyat hogy innen már csak fel van. Nagy amerikai alapokban van egy elmélet, (gyakorlat)amelyik papír 3 dollár alatt van, és rosszak a fundamentumai, addig shortolják ameddig lehet. Fundamentumokban nincs javulás, majd akkor ha a telekom bejelenti, hogy ő fogja kábellel összekötni a holdat, és az ott élő idegenek potenciális ügyfelek lesznek. :-))
Az én véleményem az,hogy azok az átkötéses témák adózás szempontját vették figyelembe!Valaki szerintem veszteséget generált magának.Lehet,hogy így akar kibújni az adó alól.Azok az 500 000 db-ok egy másodpercig sem voltak a könyvbe.Mikor berakták,akkor rögtön ki is vette egy másik bábu.
Mtelekom